Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Revolution Team (L)egia Warszawa
Normal Tactiek 4-4-2 romb
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 43.2
weak Schieten good
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Chałupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugh onderschept slim de pass. Hugh passt de bal met de wreef. Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyter schiet op doel. Konowalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugh onderschept slim de pass. Hugh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolution Team - (L)egia Warszawa 0:1

4e minuut.
Hugh controleert de bal met de borst. Haochen is nu in balbezit. Haochen passt de bal zonder na te denken. Daar is Muyter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muyter schiet op doel. Konowalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Słomianka rent richting de bal. Słomianka geeft een lange en hoge pass. Mamrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu onderschept slim de pass. Mironescu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Wiergowski is nu in balbezit. Okrzesik verovert de bal door een tackle van achteren. Okrzesik passt de bal zonder na te denken. Muyter is nu in balbezit. Muyter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Zniszczoł geeft een hoge lob. Haochen is nu in balbezit. Haochen passt de bal in één keer door. Hugh rent richting de bal. Hugh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klinik verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Okrzesik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Muyter krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolution Team - (L)egia Warszawa 0:2

16e minuut.
Haochen speelt de bal door. Daar is Muyter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piekarz is nu in balbezit. Hugh verovert de bal door een tackle van achteren. Hugh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolution Team - (L)egia Warszawa 0:3

20e minuut.
Coleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleman passt de bal zonder na te denken. Haochen speelt de bal door. Hugh rent richting de bal. Hugh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Coleman geeft een lange en hoge pass. Konowalski probeert naar een medespeler te passen. Haochen probeert naar een medespeler te passen. Muyter is nu in balbezit. Muyter schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Potasznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugh verovert de bal door een tackle van achteren. Hugh met een sublieme pass. Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klinik heeft problemen om de bal te vangen. Hugh rent richting de bal. Klinik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hugh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hugh neemt zijn aanloop. Konowalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hugh rent richting de bal. Hugh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolution Team - (L)egia Warszawa 0:4

32e minuut.
Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik passt de bal met de wreef. Haochen probeert naar een medespeler te passen. Hugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zniszczoł is nu in balbezit. Zniszczoł speelt de bal door. Coleman met een sublieme pass. Hugh heeft problemen om de bal te vangen. Hugh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Coleman verovert de bal door een tackle van achteren. Haochen speelt de bal door. Daar is Hugh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hugh haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Piekarz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolution Team - (L)egia Warszawa 0:5

43e minuut.
Hugh speelt de bal door. Chałupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Haochen rent richting de bal. Haochen geeft een lange en hoge pass. Muyter springt en kopt de bal. Konowalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revolution Team 86%, (L)egia Warszawa 14%.
Revolution Team - (L)egia Warszawa 0:5

46e minuut.
Kamionek komt het veld opgelopen. Kolbusz komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Słomianka rent richting de bal. Haochen rent richting de bal. Haochen probeert naar een medespeler te passen. Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyter draait met de bal, schiet en ... Konowalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Potasznik rent richting de bal. Kolbusz verovert de bal door een tackle van achteren. Kolbusz geeft een lange en hoge pass. Muyter is nu in balbezit. Muyter schiet op doel. Konowalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik passt de bal in één keer door. Muyter is nu in balbezit. Muyter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Revolution Team - (L)egia Warszawa 0:6

63e minuut.
Haochen speelt de bal door. Daar is Klinik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolbusz rent richting de bal. Kolbusz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kolbusz is nu in balbezit. Kolbusz draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Klinik de bal. Haochen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haochen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wiergowski. Kostecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chmiest komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Kolbusz probeert naar een medespeler te passen. Kostecki is nu in balbezit. Kostecki geeft de bal voor. Muyter is nu in balbezit. Muyter haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Konowalski trapt de bal weg. Coleman kopt de bal weg. Klungelig pakt Piekarz de bal. Muyter rent richting de bal. Muyter haalt uit met een fantastische trap. Konowalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolution Team - (L)egia Warszawa 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revolution Team 75%, (L)egia Warszawa 25%.
Revolution Team - (L)egia Warszawa 0:7