Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perła Zamość TKKF
1-4-4-2 Tactiek 4-4-2
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 53.1
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Zjawin verovert de bal door een tackle van achteren. Zjawin speelt de bal door. Grispan rent richting de bal. Grispan draait met de bal, schiet en ... Niţu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Grispan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Zamość - TKKF 1:0

13e minuut.
Takó geeft een hoge lob. Śpiewok heeft problemen om de bal te vangen. Bojas is nu in balbezit. Bojas haalt uit met een fantastische trap. Luzardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Perła Zamość - TKKF 1:1

21e minuut.
La Botte kopt de bal weg. Klungelig pakt La Botte de bal. Met opzet legt Froment zijn tegenspeler op de grond. Froment krijgt een gele kaart. La Botte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bojas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt La Botte de bal. La Botte haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Devallis passt de bal zonder na te denken. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hruşcă de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Zamość - TKKF 1:2

32e minuut.
Bei speelt de bal door. Bojas rent richting de bal. Bojas passt de bal in één keer door. La Botte is nu in balbezit. La Botte draait met de bal, schiet en ... Luzardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Zamość - TKKF 1:3

36e minuut.
Delflaesse verovert de bal door een tackle van achteren. Delflaesse geeft de bal voor. Zjawin is nu in balbezit. Zjawin draait met de bal, schiet en ... Niţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Zamość - TKKF 2:3

40e minuut.
Takó probeert naar een medespeler te passen. Marendoli met een sublieme pass. Devallis speelt de bal door. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Merlo probeert naar een medespeler te passen. Brembati bereikt de bal nog maar net als eerste. Brembati met een sublieme pass. La Botte bereikt de bal nog maar net als eerste. La Botte schiet op doel. Luzardi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Zamość 57%, TKKF 43%.
Perła Zamość - TKKF 2:3

47e minuut.
Lihovac rent richting de bal. Lihovac met een sublieme pass. Grispan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grispan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Perła Zamość - TKKF 3:3

50e minuut.
Brembati bereikt de bal nog maar net als eerste. Brembati geeft de bal voor. La Botte is nu in balbezit. La Botte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Grispan verovert de bal door een tackle van achteren. Chirilă is nu in balbezit. Chirilă geeft de bal voor. La Botte bereikt de bal nog maar net als eerste. La Botte haalt uit met een fantastische trap. Luzardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Daar is Bei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bei geeft een lange en hoge pass. Hruşcă probeert de bal aan de voet te houden. La Botte bereikt de bal nog maar net als eerste. La Botte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bei rent richting de bal. Radowiecki onderschept slim de pass. Radowiecki met een sublieme pass. Grispan rent richting de bal. Grispan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Brembati geeft een lange en hoge pass. Froment geeft de bal voor. Zjawin is nu in balbezit. Zjawin schiet op doel. Niţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Zamość - TKKF 4:3

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Däppen de bal onder controle te krijgen. Delflaesse rent richting de bal. Delflaesse met een sublieme pass. La Botte bereikt de bal nog maar net als eerste. La Botte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Merlo speelt de bal door. Lihovac probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Zjawin de bal onder controle te krijgen. Zjawin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Terrazas geeft de bal voor. Daar is Delflaesse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terrazas begaat een overtreding. Delflaesse moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Delflaesse kan niet meer verder spelen. Grzywaczewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Zamość 61%, TKKF 39%.
Perła Zamość - TKKF 4:3