Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:53
  • Competitiewedstrijd: Liga V.239 [del]
  • Stadion: TKKF Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 18561
TKKF Perła Zamość
4-4-2 Tactiek 1-4-4-2
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
54.2 gemiddelde waardering 47.1
zeer goed Schieten solide
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Takó rent richting de bal. Takó geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fenyő zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jurczyk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gerritsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Brembati onderschept slim de pass. Brembati probeert naar een medespeler te passen. La Botte is nu in balbezit. La Botte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Delflaesse probeert naar een medespeler te passen. Gerritsen is nu in balbezit. Brembati begaat een overtreding. Brembati krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Fenyő is nu in balbezit. Fenyő probeert naar een medespeler te passen. Gerritsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerritsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - Perła Zamość 0:1

32e minuut.
Lihovac passt de bal met de wreef. Jurczyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chirilă. Chirilă krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Trzonek speelt de bal door. Delflaesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Däppen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Däppen krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Nazyapmaz onderschept slim de pass. Bei bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă speelt de bal door. La Botte bereikt de bal nog maar net als eerste. La Botte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TKKF - Perła Zamość 1:1

39e minuut.
Brembati is nu in balbezit. Brembati met een sublieme pass. Bei met een sublieme pass. La Botte is nu in balbezit. La Botte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - Perła Zamość 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF 34%, Perła Zamość 66%.
TKKF - Perła Zamość 2:1

49e minuut.
La Botte is nu in balbezit. Hruşcă is nu in balbezit. Nazyapmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - Perła Zamość 3:1

51e minuut.
Radowiecki passt de bal met de wreef. Delflaesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Delflaesse speelt de bal door. Jurczyk is nu in balbezit. Jurczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - Perła Zamość 3:2

63e minuut.
Lihovac probeert naar een medespeler te passen. Delflaesse rent richting de bal. Delflaesse passt de bal zonder na te denken. Gerritsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerritsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Fenyő is nu in balbezit. Fenyő passt de bal zonder na te denken. Gerritsen is nu in balbezit. Gerritsen haalt uit met een fantastische trap. Niţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TKKF - Perła Zamość 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF 40%, Perła Zamość 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TKKF - Perła Zamość 3:3