Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scotiel FC Kuciapki
1 Tactiek aws3d
45% Balbezit 55%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
32.3 gemiddelde waardering 46.1
matig Schieten solide
matig Passen solide
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Cigarro passt de bal zonder na te denken. Vulchinovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulchinovski passt de bal met de wreef. Omelchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Omelchuk draait met de bal, schiet en ... Sopa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trombalski. Dyluś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Köroğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Omelchuk is nu in balbezit. Omelchuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Biesiada is nu in balbezit. Biesiada geeft de bal voor. Omelchuk probeert de bal met de borst te controleren. Omelchuk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - FC Kuciapki 0:1

27e minuut.
Buil verovert de bal door een tackle van achteren. Biesiada rent richting de bal. Biesiada passt de bal met de wreef. Omelchuk rent richting de bal. Omelchuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Trombalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś onderschept slim de pass. Dyluś probeert naar een medespeler te passen. Omelchuk rent richting de bal. Omelchuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Falcón geeft een hoge lob. Dyluś kopt de bal weg. Omelchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Omelchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - FC Kuciapki 0:2

33e minuut.
Urroz geeft de bal voor. Inworp. Felli met een snelle inworp. Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson passt de bal zonder na te denken. Omelchuk is nu in balbezit. Omelchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - FC Kuciapki 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotiel 78%, FC Kuciapki 22%.
Scotiel - FC Kuciapki 0:3

47e minuut.
Demirbüker geeft een lange en hoge pass. Cigarro kopt de bal weg. Sato probeert naar een medespeler te passen. Omelchuk is nu in balbezit. Omelchuk schiet op doel. Sopa bokst de bal weg.

48e minuut.
Falcón geeft een hoge lob. Vulchinovski rent richting de bal. Falcón begaat een overtreding. Falcón krijgt een gele kaart. Vulchinovski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Köroğlu met een snel genomen vrije trap. Omelchuk is nu in balbezit. Omelchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - FC Kuciapki 0:4

55e minuut.
Doeltrap. Spang Olsen komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Omelchuk rent richting de bal. Vulchinovski geeft de bal voor. Daar is Bielikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omelchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Omelchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - FC Kuciapki 0:5

60e minuut.
Sato is nu in balbezit. Sato passt de bal met de wreef. Daar is Omelchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omelchuk schiet op doel. Sopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - FC Kuciapki 0:6

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brestovac komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Sato rent richting de bal. Sato passt de bal in één keer door. Urroz heeft problemen om de bal te vangen. Trombalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombalski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Buitenspel voor Tserunyan. Goede buitenspelval van de verdediging. Łukomski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Brestovac is nu in balbezit. Brestovac passt de bal zonder na te denken. Łukomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukomski haalt uit met een fantastische trap. Bielikowski kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vulchinovski neemt de hoekschop. Daar is Łukomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łukomski maakt een snoekduik en kopt de bal. Sopa bokst de bal weg.

83e minuut.
Sato geeft een hoge lob. Łukomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukomski haalt uit met een fantastische trap. Bielikowski probeert de bal aan de voet te houden. Sopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - FC Kuciapki 0:7

90e minuut.
Zecchin is nu in balbezit. Köroğlu geeft een hoge lob. Daar is Łukomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łukomski haalt uit met een fantastische trap. Sopa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotiel 80%, FC Kuciapki 20%.
Scotiel - FC Kuciapki 0:7