Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kuciapki Scotiel
aws3d Tactiek 1
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
36 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.4 gemiddelde waardering 35.3
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen matig
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Biesiada onderschept slim de pass. Biesiada passt de bal in één keer door. Omelchuk is nu in balbezit. Omelchuk schiet op doel. Nykiś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Peräjoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada verovert de bal door een tackle van achteren. Biesiada speelt de bal door. Omelchuk is nu in balbezit. Omelchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - Scotiel 1:0

7e minuut.
Tserunyan is nu in balbezit. Tserunyan passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Peräjoki de bal onder controle te krijgen. Omelchuk is nu in balbezit. Omelchuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Demirbüker geeft een lange en hoge pass. Buil rent richting de bal. Buil passt de bal zonder na te denken. Omelchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Omelchuk draait met de bal, schiet en ... Sopa bokst de bal weg.

12e minuut.
Klungelig pakt Eyþórsson de bal. Cigarro met een sublieme pass. Biesiada speelt de bal door. Omelchuk rent richting de bal. Omelchuk haalt uit met een fantastische trap. Sopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Klungelig pakt Peräjoki de bal. Buil speelt de bal door. Dyluś speelt de bal door. Omelchuk is nu in balbezit. Omelchuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sato verovert de bal door een tackle van achteren. Sato probeert naar een medespeler te passen. Omelchuk rent richting de bal. Omelchuk draait met de bal, schiet en ... Sopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - Scotiel 2:0

29e minuut.
Klungelig pakt Cigarro de bal. Cigarro passt de bal zonder na te denken. Sato rent richting de bal. Sato geeft de bal voor. Omelchuk springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Köroğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trombalski met de inworp. Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tserunyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - Scotiel 2:1

34e minuut.
Vešmašina rent richting de bal. Vešmašina geeft een hoge lob. Dyluś kopt de bal weg. Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sato passt de bal zonder na te denken. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombalski begaat een overtreding. Trombalski krijgt een gele kaart. Dyluś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Urroz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Demirbüker de bal. Wojtóściszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtóściszyn haalt uit met een fantastische trap. Sopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Demirbüker met een sublieme pass. Wojtóściszyn heeft problemen om de bal te vangen. Wojtóściszyn speelt de bal door. Omelchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Omelchuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Buil rent richting de bal. Buil passt de bal met de wreef. Nykiś heeft problemen om de bal te vangen. Biesiada rent richting de bal. Biesiada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - Scotiel 3:1

42e minuut.
Dyluś rent richting de bal. Dyluś speelt de bal door. Omelchuk is nu in balbezit. Omelchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - Scotiel 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kuciapki 34%, Scotiel 66%.
FC Kuciapki - Scotiel 4:1

47e minuut.
Vešmašina probeert naar een medespeler te passen. Omelchuk rent richting de bal. Biesiada is nu in balbezit. Omelchuk rent richting de bal. Omelchuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Vešmašina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Michelagnoli komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Urroz verovert de bal door een tackle van achteren. Urroz passt de bal in één keer door. Biesiada met een sublieme pass. Omelchuk kan de bal niet met de borst controleren. Omelchuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łukomski komt het veld opgelopen. Vulchinovski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Łukomski de bal onder controle te krijgen. Bielikowski met een sublieme pass. Peräjoki controleert de bal met de borst. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Giachi trapt de bal weg van het doel. Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada haalt uit met een fantastische trap. Sopa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Demirbüker onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wojtóściszyn neemt de hoekschop. Biesiada krijgt zijn hoofd ertegen. Sopa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sato bereikt de bal nog maar net als eerste. Sato geeft een hoge lob. Wojtóściszyn rent richting de bal. Wojtóściszyn haalt uit met een fantastische trap. Sopa probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Vulchinovski passt de bal in één keer door. Biesiada is nu in balbezit. Łukomski is nu in balbezit. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Nykiś bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada verovert de bal door een tackle van achteren. Biesiada probeert naar een medespeler te passen. Łukomski rent richting de bal. Łukomski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bielikowski geeft een hoge lob. Tserunyan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Michelagnoli neemt vlug de vrije trap. Łukomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukomski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Urroz geeft een hoge lob. Łukomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukomski speelt de bal door. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada draait met de bal, schiet en ... Sopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - Scotiel 5:1

81e minuut.
Bielikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielikowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vulchinovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sato geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Wojtóściszyn is nu in balbezit. Wojtóściszyn speelt de bal door. Bielikowski speelt de bal door. Łukomski is nu in balbezit. Łukomski schiet op doel. Sopa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Vulchinovski neemt de hoekschop. Wojtóściszyn kopt de bal weg. Łukomski is nu in balbezit. Łukomski schiet op doel. Sopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - Scotiel 6:1

84e minuut.
Falcón probeert naar een medespeler te passen. Oldenburger bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulchinovski is nu in balbezit. Vulchinovski geeft de bal voor. Biesiada maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wojtóściszyn neemt de hoekschop. Sato heeft problemen om de bal te vangen. Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łukomski is nu in balbezit. Łukomski schiet op doel. Sopa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada schiet op doel. Sopa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - Scotiel 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kuciapki 25%, Scotiel 75%.
FC Kuciapki - Scotiel 7:1