Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kuciapki FC Inowrocław
aws3d Tactiek 442
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 40.7
goed Schieten solide
goed Passen matig
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Biesiada met een sublieme pass. Cigarro rent richting de bal. Cigarro geeft een hoge lob. Omelchuk is nu in balbezit. Omelchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - FC Inowrocław 1:0

8e minuut.
Caffari rent richting de bal. Biesiada onderschept slim de pass. Biesiada passt de bal zonder na te denken. Buil is nu in balbezit. Buil schiet op doel. Czarnecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Hausser geeft de bal voor. Jaworowski kopt de bal weg. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś geeft een lange en hoge pass. Buil springt en kopt de bal. Czarnecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - FC Inowrocław 2:0

25e minuut.
Akça verovert de bal door een tackle van achteren. Akça geeft de bal voor. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano schiet op doel. Giachi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - FC Inowrocław 2:1

27e minuut.
Dyluś geeft de bal voor. Jaworowski kopt de bal weg. Arellano is nu in balbezit. Arellano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kuciapki - FC Inowrocław 2:2

36e minuut.
Wódkiewicz speelt de bal door. Dyluś rent richting de bal. Dyluś passt de bal met de wreef. Omelchuk rent richting de bal. Omelchuk haalt uit met een fantastische trap. Czarnecki bokst de bal weg.

37e minuut.
Köroğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Hausser de bal. Dyluś probeert naar een medespeler te passen. Buil rent richting de bal. Buil draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Biesiada passt de bal met de wreef. Sato bereikt de bal nog maar net als eerste. Sato passt de bal met de wreef. Omelchuk rent richting de bal. Omelchuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kuciapki 35%, FC Inowrocław 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kuciapki - FC Inowrocław 2:2

56e minuut.
Inworp. Vulchinovski komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Caffari met een sublieme pass. Jaworowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vešmašina maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Vešmašina moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vešmašina schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

61e minuut.
Inworp. Çullu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Urroz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vulchinovski rent richting de bal. Vulchinovski passt de bal met de wreef. Buil is nu in balbezit. Buil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vulchinovski met een snelle inworp. Kviedaraitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sato verovert de bal door een tackle van achteren. Sato geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Brestovac komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser geeft een hoge lob. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano draait met de bal, schiet en ... Giachi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - FC Inowrocław 2:3

84e minuut.
Hausser rent richting de bal. Urroz begaat een overtreding. Hausser is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hausser zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arellano is nu in balbezit. Arellano schiet op doel. Giachi bokst de bal weg.

90e minuut.
Cigarro speelt de bal door. Brestovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser begaat een overtreding. Brestovac raakt geblesseerd tijdens het duel. Bradło zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Czarnecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kuciapki 52%, FC Inowrocław 48%.
FC Kuciapki - FC Inowrocław 2:3