Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Inowrocław FC Kuciapki
442 Tactiek aws3d
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.2 gemiddelde waardering 48.2
very good Schieten very good
average Passen solid
good Verdedigen average


4e minuut.
Jaworowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworowski passt de bal zonder na te denken. Akça bereikt de bal nog maar net als eerste. Akça geeft de bal voor. Arellano springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz met een sublieme pass. Arellano rent richting de bal. Arellano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - FC Kuciapki 1:0

10e minuut.
Vešmašina geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Biesiada de bal onder controle te krijgen. Biesiada met een sublieme pass. Omelchuk is nu in balbezit. Omelchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Inowrocław - FC Kuciapki 1:1

13e minuut.
Jaworowski kopt de bal weg. Sato is nu in balbezit. Sato probeert naar een medespeler te passen. Omelchuk is nu in balbezit. Omelchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - FC Kuciapki 1:2

21e minuut.
Caffari bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtóściszyn onderschept slim de pass. Wojtóściszyn passt de bal in één keer door. Omelchuk rent richting de bal. Omelchuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Toroyan geeft een lange en hoge pass. Kviedaraitis kopt de bal weg. Arellano is nu in balbezit. Arellano draait met de bal, schiet en ... Giachi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Inowrocław - FC Kuciapki 2:2

28e minuut.
Jaworowski met een sublieme pass. Cigarro geeft de bal voor. Biesiada rent richting de bal. Biesiada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Toroyan rent richting de bal. Toroyan geeft een lange en hoge pass. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - FC Kuciapki 2:3

38e minuut.
Giachi speelt de bal door. Toroyan kan de bal niet met de borst controleren. Omelchuk rent richting de bal. Biesiada rent richting de bal. Biesiada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Wojtóściszyn onderschept slim de pass. Wojtóściszyn geeft een lange en hoge pass. Omelchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Omelchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - FC Kuciapki 2:4

44e minuut.
Dyluś rent richting de bal. Dyluś passt de bal zonder na te denken. Omelchuk rent richting de bal. Omelchuk draait met de bal, schiet en ... Czarnecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - FC Kuciapki 2:5

45e minuut.
Toroyan geeft een lange en hoge pass. Kviedaraitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kviedaraitis passt de bal zonder na te denken. Arellano rent richting de bal. Arellano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inowrocław 59%, FC Kuciapki 41%.
FC Inowrocław - FC Kuciapki 2:5

50e minuut.
Inworp. Vulchinovski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Giachi met een sublieme pass. Wódkiewicz kopt de bal weg. Ciapała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brestovac komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Jaworowski controleert de bal met de borst. Köroğlu speelt de bal door. Omelchuk kopt de bal weg. Biesiada rent richting de bal. Biesiada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sato geeft de bal voor. Latoszek kopt de bal weg. Biesiada rent richting de bal. Biesiada draait met de bal, schiet en ... Czarnecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - FC Kuciapki 2:6

65e minuut.
Cigarro met een sublieme pass. Vulchinovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulchinovski speelt de bal door. Omelchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Omelchuk haalt uit met een fantastische trap. Czarnecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Inworp. Łukomski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Sato geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wódkiewicz de bal. Biesiada rent richting de bal. Biesiada haalt uit met een fantastische trap. Łukomski probeert de bal aan de voet te houden. Czarnecki bokst de bal weg.

70e minuut.
Sato probeert de bal aan de voet te houden. Brestovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestovac passt de bal zonder na te denken. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada draait met de bal, schiet en ... Czarnecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łukomski is nu in balbezit. Łukomski haalt uit met een fantastische trap. Czarnecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - FC Kuciapki 2:7

73e minuut.
Biesiada rent richting de bal. Biesiada passt de bal in één keer door. Sato heeft problemen om de bal te vangen. Sato geeft een hoge lob. Łukomski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - FC Kuciapki 2:8

84e minuut.
Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil geeft een hoge lob. Łukomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukomski schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vulchinovski probeert naar een medespeler te passen. Łukomski rent richting de bal. Toroyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Toroyan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

87e minuut.
Latoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Łukomski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hausser. Łukomski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Köroğlu komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Czarnecki met een harde bal richting middenveld. Sato is nu in balbezit. Sato passt de bal zonder na te denken. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inowrocław 67%, FC Kuciapki 33%.
FC Inowrocław - FC Kuciapki 2:8