Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Prądniczanka2010 Scotiel
343 Tactiek 1
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
25 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 34.2
solid Schieten adequate
solid Passen adequate
adequate Verdedigen average


6e minuut.
O’Neal passt de bal zonder na te denken. Kalemba rent richting de bal. Kalemba passt de bal zonder na te denken. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski schiet op doel. Sopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Gavranić geeft een lange en hoge pass. Felli kopt de bal weg. Daar is Eyþórsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hauke met een sublieme pass. Peräjoki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dhulster geeft een lange en hoge pass. Bielikowski kopt de bal weg. O’Neal rent richting de bal. Bajorski rent richting de bal. Bajorski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tserunyan passt de bal met de wreef. Kalemba rent richting de bal. Kalemba met een sublieme pass. Bajorski rent richting de bal. Bajorski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Fas geeft de bal voor. Bajorski is nu in balbezit. Kalemba is nu in balbezit. Kalemba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bajorski is nu in balbezit. Sopa met een sublieme pass. Eyþórsson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zecchin de bal onder controle te krijgen. Zecchin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fas probeert naar een medespeler te passen. O’Neal met een sublieme pass. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bielikowski de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sopa probeert naar een medespeler te passen. Eyþórsson kopt de bal weg. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Oldenburger geeft de bal voor. Tserunyan kopt de bal weg. Dhulster probeert de bal aan de voet te houden. Zecchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zecchin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Fas met een sublieme pass. Bajorski is nu in balbezit. Kalemba rent richting de bal. Bajorski rent richting de bal. Bajorski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prądniczanka2010 42%, Scotiel 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Prądniczanka2010 - Scotiel 0:0

47e minuut.
Inworp. penny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hauke speelt de bal door. O’Neal is nu in balbezit. O’Neal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Gavranić geeft de bal voor. Kalemba kopt de bal weg. Bajorski is nu in balbezit. Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemba haalt uit met een fantastische trap. Sopa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Owens verovert de bal door een tackle van achteren. Owens geeft de bal voor. O’Neal is nu in balbezit. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski draait met de bal, schiet en ... Sopa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Felli kopt de bal weg. Eyþórsson is nu in balbezit. Eyþórsson passt de bal zonder na te denken. Zecchin is nu in balbezit. Zecchin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
penny passt de bal zonder na te denken. Hauke rent richting de bal. Hauke passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kalemba de bal. Kalemba schiet op doel. Sopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
O’Neal is nu in balbezit. Oldenburger onderschept slim de pass. Oldenburger met een sublieme pass. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Felli met een sublieme pass. Zecchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zecchin passt de bal met de wreef. Tserunyan rent richting de bal. Tserunyan haalt uit met een fantastische trap. Gillet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Klungelig pakt penny de bal. penny speelt de bal door. Bajorski rent richting de bal. Bajorski haalt uit met een fantastische trap. Bielikowski probeert de bal aan de voet te houden. Sopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Gavranić geeft een hoge lob. Kalemba kopt de bal weg. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski draait met de bal, schiet en ... Sopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Scotiel 1:0

81e minuut.
Klungelig pakt Trombalski de bal. O’Neal verovert de bal door een tackle van achteren. O’Neal passt de bal met de wreef. Kalemba rent richting de bal. Kalemba haalt uit met een fantastische trap. Sopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Doeltrap. Sopa trapt de bal weg van het doel. Dhulster met een sublieme pass. Bajorski heeft problemen om de bal te vangen. Bajorski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bajorski probeert naar een medespeler te passen. O’Neal rent richting de bal. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski draait met de bal, schiet en ... Sopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sopa trapt de bal weg van het doel. Dhulster kopt de bal weg. O’Neal rent richting de bal. O’Neal haalt uit met een fantastische trap. Sopa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Dhulster speelt de bal door. Bielikowski is nu in balbezit. Bajorski onderschept slim de pass. Bajorski draait met de bal, schiet en ... Sopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Scotiel 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prądniczanka2010 32%, Scotiel 68%.
KS Prądniczanka2010 - Scotiel 2:0