Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scotiel KS Prądniczanka2010
1 Tactiek 343
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.7 gemiddelde waardering 50.8
average Schieten very good
adequate Passen solid
average Verdedigen solid


2e minuut.
Zecchin rent richting de bal. O’Neal verovert de bal door een tackle van achteren. O’Neal passt de bal in één keer door. Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemba haalt uit met een fantastische trap. Sopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
O’Neal rent richting de bal. Appugliese is nu in balbezit. Appugliese passt de bal zonder na te denken. Kalemba rent richting de bal. Kalemba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kalemba rent richting de bal. O’Neal rent richting de bal. Kalemba is nu in balbezit. O’Neal is nu in balbezit. O’Neal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - KS Prądniczanka2010 0:1

17e minuut.
penny heeft problemen om de bal te vangen. Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson met een sublieme pass. Zecchin rent richting de bal. Zecchin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bajorski rent richting de bal. Peräjoki onderschept slim de pass. O’Neal rent richting de bal. Kalemba rent richting de bal. Kalemba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kalemba passt de bal met de wreef. Nykiś heeft problemen om de bal te vangen. Nykiś probeert naar een medespeler te passen. Zecchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zecchin draait met de bal, schiet en ... Gillet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
O’Neal probeert naar een medespeler te passen. Kalemba is nu in balbezit. Kalemba passt de bal met de wreef. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sopa met een sublieme pass. Zecchin kopt de bal weg. Klungelig pakt Peräjoki de bal. Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemba haalt uit met een fantastische trap. Sopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Appugliese met een sublieme pass. Kalemba rent richting de bal. Kalemba passt de bal zonder na te denken. O’Neal rent richting de bal. O’Neal haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
O’Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. Appugliese heeft problemen om de bal te vangen. Appugliese speelt de bal door. Kalemba rent richting de bal. Kalemba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotiel 55%, KS Prądniczanka2010 45%.
Scotiel - KS Prądniczanka2010 0:1

50e minuut.
O’Neal is nu in balbezit. Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielikowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kalemba raakt geblesseerd tijdens het duel. Bajorski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Szentpéteri speelt de bal door. Johanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johanson passt de bal in één keer door. Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - KS Prądniczanka2010 0:2

56e minuut.
Owens onderschept slim de pass. Owens geeft een hoge lob. Kalemba kopt de bal weg. O’Neal is nu in balbezit. O’Neal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Appugliese rent richting de bal. Appugliese passt de bal met de wreef. Bajorski rent richting de bal. Bajorski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Falcón rent richting de bal. Wilkanowski rent richting de bal. Falcón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wilkanowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wilkanowski kan niet meer verder spelen. Hauke komt het veld opgelopen.

68e minuut.
O’Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. O’Neal draait met de bal, schiet en ... Bielikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hauke geeft de bal voor. Kalemba springt en kopt de bal. Sopa bokst de bal weg.

72e minuut.
Hauke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauke geeft een lange en hoge pass. Daar is Bielikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalemba is nu in balbezit. Kalemba draait met de bal, schiet en ... Sopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kalemba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalemba geeft de bal voor. O’Neal rent richting de bal. O’Neal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - KS Prądniczanka2010 0:3

74e minuut.
Oldenburger kopt de bal weg. Appugliese controleert de bal met de borst. Eyþórsson begaat een overtreding. Eyþórsson krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Appugliese kopt de bal weg. Hauke is nu in balbezit. Hauke geeft een hoge lob. O’Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. O’Neal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Falcón rent richting de bal. Falcón geeft de bal voor. Zecchin rent richting de bal. Zecchin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Szentpéteri speelt de bal door. Hauke speelt de bal door. O’Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. O’Neal heeft problemen om de bal te vangen. O’Neal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - KS Prądniczanka2010 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotiel 73%, KS Prądniczanka2010 27%.
Scotiel - KS Prądniczanka2010 0:4