Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Prądniczanka2010 WKS Huby
343 Tactiek Wwb
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.7 gemiddelde waardering 51.5
solid Schieten outstanding
solid Passen good
good Verdedigen excellent


4e minuut.
penny met de inworp. Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacucciolo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cacucciolo krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Gruszczyński onderschept slim de pass. Gruszczyński passt de bal zonder na te denken. Cacucciolo met een sublieme pass. Orlygsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlygsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gillet probeert naar een medespeler te passen. Ramiro kopt de bal weg. Gruszczyński geeft de bal voor. Reyman heeft problemen om de bal te vangen. Reyman haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Reyman probeert naar een medespeler te passen. Orlygsson is nu in balbezit. Orlygsson passt de bal zonder na te denken. Reyman rent richting de bal. Reyman draait met de bal, schiet en ... Gillet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Ramiro de bal onder controle te krijgen. Chiquito rent richting de bal. Chiquito probeert naar een medespeler te passen. Orlygsson is nu in balbezit. Orlygsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Ramiro de bal onder controle te krijgen. O’Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszczyński geeft een hoge lob. Orlygsson rent richting de bal. Orlygsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Reyman haalt uit met een fantastische trap. Gillet probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Gavranić de bal onder controle te krijgen. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak haalt uit met een fantastische trap. Gillet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Gruszczyński kopt de bal weg. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak probeert naar een medespeler te passen. Reyman rent richting de bal. Reyman schiet op doel. Gillet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Orlygsson is nu in balbezit. Orlygsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - WKS Huby 0:1

45e minuut.
Czyrak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Orlygsson de bal. Fas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlygsson onderschept slim de pass. Orlygsson draait met de bal, schiet en ... Gillet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chiquito neemt de hoekschop. Reyman maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - WKS Huby 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prądniczanka2010 53%, WKS Huby 47%.
KS Prądniczanka2010 - WKS Huby 0:2

51e minuut.
Gruszczyński speelt de bal door. Klungelig pakt Czyrak de bal. Czyrak speelt de bal door. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak probeert naar een medespeler te passen. Orlygsson is nu in balbezit. Orlygsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - WKS Huby 0:3

59e minuut.
Marín is nu in balbezit. Marín passt de bal in één keer door. Fas speelt de bal door. O’Neal is nu in balbezit. O’Neal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ramiro passt de bal met de wreef. Orlygsson rent richting de bal. Orlygsson passt de bal met de wreef. Reyman is nu in balbezit. Reyman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - WKS Huby 0:4

74e minuut.
Daar is penny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czyrak speelt de bal door. Ramiro speelt de bal door. Orlygsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlygsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Gillet speelt de bal door. Ramiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramiro speelt de bal door. Orlygsson is nu in balbezit. Orlygsson haalt uit met een fantastische trap. Gillet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Dhulster geeft de bal voor. Ramiro kopt de bal weg. Daar is Reyman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyman draait met de bal, schiet en ... Gillet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - WKS Huby 0:5

83e minuut.
Latoń komt het veld opgelopen. Łuszcz komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Owens met een sublieme pass. Chiquito is nu in balbezit. Chiquito passt de bal in één keer door. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń draait met de bal, schiet en ... Gillet bokst de bal weg. Orlygsson rent richting de bal. Orlygsson haalt uit met een fantastische trap. Gillet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Orlygsson rent richting de bal. Orlygsson geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Orlygsson is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ordáz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prądniczanka2010 56%, WKS Huby 44%.
KS Prądniczanka2010 - WKS Huby 0:5