Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Huby KS Prądniczanka2010
Wwb Tactiek 343
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 50.2
uitstekend Schieten solide
goed Passen solide
formidabel Verdedigen solide


4e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kauer niet meer kan verder spelen. Strzeliński komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Appugliese probeert naar een medespeler te passen. Johanson rent richting de bal. Johanson passt de bal in één keer door. Wilkanowski is nu in balbezit. Wilkanowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ramiro is nu in balbezit. Ramiro geeft een hoge lob. Daar is Gavranić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlygsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlygsson haalt uit met een fantastische trap. Gillet bokst de bal weg.

22e minuut.
Bajorski kopt de bal weg. Appugliese geeft een lange en hoge pass. Johanson speelt de bal door. Wilkanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkanowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gruszczyński probeert naar een medespeler te passen. Orlygsson rent richting de bal. Orlygsson passt de bal in één keer door. Reyman is nu in balbezit. Reyman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cacucciolo geeft een lange en hoge pass. Szentpéteri kopt de bal weg. Gruszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski draait met de bal, schiet en ... Strzeliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalemba is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Kalemba is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Kalemba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Huby - KS Prądniczanka2010 0:1

41e minuut.
Bajorski is nu in balbezit. Czyrak probeert naar een medespeler te passen. Ramiro speelt de bal door. Klungelig pakt Orlygsson de bal. Orlygsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Czyrak onderschept slim de pass. Klungelig pakt Czyrak de bal. Czyrak passt de bal met de wreef. Reyman is nu in balbezit. Reyman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Orlygsson is nu in balbezit. Orlygsson draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Huby 51%, KS Prądniczanka2010 49%.
WKS Huby - KS Prądniczanka2010 0:1

58e minuut.
Johanson met een sublieme pass. Kalemba rent richting de bal. Gruszczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gruszczyński krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman passt de bal zonder na te denken. Orlygsson is nu in balbezit. Orlygsson draait met de bal, schiet en ... Gillet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKS Huby - KS Prądniczanka2010 1:1

64e minuut.
Gruszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Wilkanowski maakt een afschuwelijke overtreding. Gruszczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gruszczyński met een snel genomen vrije trap. Orlygsson rent richting de bal. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szentpéteri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt penny de bal. Orlygsson rent richting de bal. Orlygsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
penny rent richting de bal. Chiquito onderschept slim de pass. Chiquito probeert naar een medespeler te passen. Reyman is nu in balbezit. Reyman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łuszcz komt het veld opgelopen. Latoń komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Huby 48%, KS Prądniczanka2010 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WKS Huby - KS Prądniczanka2010 1:1