Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kuciapki TKKF
aws3d Tactiek 4-4-2
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
46 gemiddelde waardering 52.9
adequate Schieten excellent
good Passen solid
adequate Verdedigen very good


9e minuut.
Bei is nu in balbezit. Bei geeft een hoge lob. La Botte rent richting de bal. La Botte schiet op doel. Giachi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - TKKF 0:1

11e minuut.
Köroğlu met een sublieme pass. Marendoli is nu in balbezit. Dyluś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marendoli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Marendoli kan niet meer verder spelen. Talpăiute komt het veld opgelopen. Adamczuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. La Botte bereikt de bal nog maar net als eerste. La Botte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Talpăiute geeft een hoge lob. Nazyapmaz is nu in balbezit. Köroğlu begaat een overtreding. Nazyapmaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Devallis komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Däppen passt de bal zonder na te denken. La Botte bereikt de bal nog maar net als eerste. Peluso begaat een overtreding. Peluso krijgt een gele kaart. La Botte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adamczuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nazyapmaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - TKKF 0:2

16e minuut.
Terrazas geeft de bal voor. La Botte kopt de bal weg. Devallis probeert naar een medespeler te passen. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bei met een sublieme pass. Nazyapmaz rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Urroz ... Strafschop! Nazyapmaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nazyapmaz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Adamczuk kopt de bal weg. Devallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Devallis passt de bal met de wreef. La Botte is nu in balbezit. La Botte schiet op doel. Giachi bokst de bal weg.

25e minuut.
Däppen is nu in balbezit. Däppen geeft een hoge lob. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ... Giachi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - TKKF 0:3

27e minuut.
Cigarro geeft de bal voor. Klungelig pakt Takó de bal. Omelchuk is nu in balbezit. Omelchuk haalt uit met een fantastische trap. Niţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Chirilă geeft een lange en hoge pass. Devallis kopt de bal weg. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - TKKF 0:4

41e minuut.
Urroz geeft de bal voor. Inworp. Devallis met de inworp. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kuciapki 72%, TKKF 28%.
FC Kuciapki - TKKF 0:4

47e minuut.
Nazyapmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bei bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap. Giachi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - TKKF 0:5

50e minuut.
Bei rent richting de bal. Bei passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Däppen de bal. La Botte bereikt de bal nog maar net als eerste. La Botte geeft de bal voor. Giachi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - TKKF 0:6

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Bei de bal onder controle te krijgen. Biesiada rent richting de bal. Met opzet legt Bei zijn tegenspeler op de grond. Bei krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Adamczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Adamczuk passt de bal in één keer door. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ... Giachi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - TKKF 0:7

68e minuut.
Buil geeft de bal voor. Chirilă verovert de bal door een tackle van achteren. Dyluś rent richting de bal. Dyluś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - TKKF 1:7

71e minuut.
Terrazas passt de bal zonder na te denken. Däppen rent richting de bal. Däppen passt de bal met de wreef. La Botte rent richting de bal. La Botte schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kuciapki 57%, TKKF 43%.
FC Kuciapki - TKKF 1:7