Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 21:02
  • Competitiewedstrijd: Liga V.239 [del]
  • Stadion: TKKF Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 17133
TKKF FC Kuciapki
4-4-2 Tactiek aws3d
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
52.9 gemiddelde waardering 49.4
zeer goed Schieten solide
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


9e minuut.
Terrazas met een snelle inworp. Däppen geeft een lange en hoge pass. Butuşan kopt de bal weg. Daar is Bojas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Bei passt de bal in één keer door. Butuşan heeft problemen om de bal te vangen. Butuşan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bojas de bal. Bojas schiet op doel. Giachi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Köroğlu is nu in balbezit. Köroğlu geeft de bal voor. Terrazas geeft een lange en hoge pass. Bojas springt en kopt de bal. Giachi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Sato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bei verovert de bal door een tackle van achteren. Bei passt de bal zonder na te denken. Daar is Butuşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butuşan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bojas is nu in balbezit. Bojas draait met de bal, schiet en ... Giachi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Urroz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buil rent richting de bal. Buil geeft een hoge lob. Omelchuk rent richting de bal. Omelchuk draait met de bal, schiet en ... Niţu bokst de bal weg.

27e minuut.
Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan geeft een lange en hoge pass. Köroğlu heeft problemen om de bal te vangen. La Botte bereikt de bal nog maar net als eerste. La Botte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Cigarro de bal onder controle te krijgen. Bojas is nu in balbezit. Bojas passt de bal zonder na te denken. La Botte is nu in balbezit. La Botte draait met de bal, schiet en ... Giachi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bojas is nu in balbezit. Bojas schiet op doel. Giachi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - FC Kuciapki 1:0

34e minuut.
Wojtóściszyn rent richting de bal. Terrazas verovert de bal door een tackle van achteren. Terrazas geeft de bal voor. La Botte is nu in balbezit. La Botte draait met de bal, schiet en ... Giachi bokst de bal weg. La Botte rent richting de bal. La Botte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bojas passt de bal in één keer door. La Botte rent richting de bal. Köroğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Köroğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF 39%, FC Kuciapki 61%.
TKKF - FC Kuciapki 1:0

62e minuut.
Wojtóściszyn is nu in balbezit. Wojtóściszyn passt de bal met de wreef. Buil probeert naar een medespeler te passen. Biesiada rent richting de bal. Biesiada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Omelchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Inworp. Brestovac komt het veld opgelopen. Vulchinovski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Vulchinovski controleert de bal met de borst. Brembati speelt de bal door. Däppen speelt de bal door. La Botte bereikt de bal nog maar net als eerste. La Botte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bei bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil verovert de bal door een tackle van achteren. La Botte begaat een overtreding. La Botte krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Buitenspel voor La Botte. Goede buitenspelval van de verdediging. Łukomski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Brestovac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sato bereikt de bal nog maar net als eerste. Sato met een sublieme pass. Biesiada rent richting de bal. Biesiada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Vešmašina de bal onder controle te krijgen. Bei rent richting de bal. Bei passt de bal in één keer door. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Brembati probeert naar een medespeler te passen. Bojas is nu in balbezit. Bojas probeert naar een medespeler te passen. La Botte rent richting de bal. La Botte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Inworp. Vešmašina met de inworp. Vulchinovski geeft een hoge lob. Brestovac rent richting de bal. Brestovac geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Däppen met de inworp. Bei rent richting de bal. Bei geeft een hoge lob. La Botte heeft problemen om de bal te vangen. La Botte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Łukomski onderschept slim de pass. Łukomski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Brestovac de bal. Brestovac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TKKF - FC Kuciapki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF 56%, FC Kuciapki 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TKKF - FC Kuciapki 1:1