Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perła Zamość Scotiel
1-4-4-2 Tactiek 1
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 35.5
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Śpiewok verovert de bal door een tackle van achteren. Śpiewok probeert naar een medespeler te passen. Fenyő probeert naar een medespeler te passen. Zjawin is nu in balbezit. Zjawin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Grispan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gerritsen komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Fenyő onderschept slim de pass. Fenyő passt de bal in één keer door. Zjawin speelt de bal door. Gerritsen is nu in balbezit. Gerritsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ławecki rent richting de bal. Ławecki speelt de bal door. Zjawin is nu in balbezit. Zjawin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Zamość - Scotiel 1:0

26e minuut.
Delflaesse probeert naar een medespeler te passen. Gerritsen is nu in balbezit. Gerritsen passt de bal zonder na te denken. Zjawin rent richting de bal. Zjawin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Nykiś probeert de bal met de borst te controleren. Ławecki is nu in balbezit. Zjawin is nu in balbezit. Fenyő rent richting de bal. Fenyő schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Fenyő is nu in balbezit. Fenyő geeft een lange en hoge pass. Ligas kopt de bal weg. Klungelig pakt Zjawin de bal. Zjawin draait met de bal, schiet en ... Sopa bokst de bal weg.

31e minuut.
Delflaesse probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hruşcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hruşcă geeft de bal voor. Gerritsen is nu in balbezit. Gerritsen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Zjawin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zjawin met een sublieme pass. Gerritsen rent richting de bal. Gerritsen haalt uit met een fantastische trap. Sopa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Zamość - Scotiel 2:0

38e minuut.
Zjawin draait met de bal, schiet en ... Demirbüker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Delflaesse geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zjawin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Nykiś is nu in balbezit. Zjawin verovert de bal door een tackle van achteren. Zjawin passt de bal zonder na te denken. Gerritsen rent richting de bal. Gerritsen schiet op doel. Sopa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Zamość 33%, Scotiel 67%.
Perła Zamość - Scotiel 2:0

50e minuut.
Froment passt de bal zonder na te denken. Zjawin is nu in balbezit. Zjawin passt de bal in één keer door. Gerritsen is nu in balbezit. Gerritsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Radowiecki kopt de bal weg. Zjawin is nu in balbezit. Zjawin passt de bal zonder na te denken. Gerritsen rent richting de bal. Gerritsen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Delflaesse passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Peräjoki de bal. Gerritsen rent richting de bal. Gerritsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Delflaesse speelt de bal door. Demirbüker onderschept slim de pass. Zjawin is nu in balbezit. Zjawin schiet op doel. Sopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Zamość - Scotiel 3:0

61e minuut.
Radowiecki rent richting de bal. Radowiecki geeft de bal voor. Eyþórsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gerritsen rent richting de bal. Gerritsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Peräjoki is nu in balbezit. Delflaesse verovert de bal door een tackle van achteren. Delflaesse geeft een lange en hoge pass. Zjawin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zjawin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ławecki passt de bal in één keer door. Demirbüker met een sublieme pass. Klungelig pakt Delflaesse de bal. Delflaesse geeft een hoge lob. Zjawin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ławecki is nu in balbezit. Ławecki geeft een lange en hoge pass. Zjawin is nu in balbezit. Zjawin draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Zamość - Scotiel 4:0

73e minuut.
Fenyő bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyő geeft een lange en hoge pass. Gerritsen rent richting de bal. Gerritsen draait met de bal, schiet en ... Sopa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Zamość 17%, Scotiel 83%.
Perła Zamość - Scotiel 4:0