Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKKF KS Prądniczanka2010
4-4-2 Tactiek 343
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.6 gemiddelde waardering 51.4
excellent Schieten solid
good Passen solid
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
O’Neal is nu in balbezit. Takó bereikt de bal nog maar net als eerste. O’Neal onderschept slim de pass. Bajorski rent richting de bal. Bajorski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Szentpéteri rent richting de bal. Szentpéteri passt de bal in één keer door. Devallis speelt de bal door. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. La Botte is nu in balbezit. La Botte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz probeert naar een medespeler te passen. Owens verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is La Botte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La Botte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
La Botte passt de bal in één keer door. Terrazas rent richting de bal. Terrazas geeft de bal voor. Nazyapmaz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - KS Prądniczanka2010 1:0

12e minuut.
La Botte raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bojas komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Talpăiute is nu in balbezit. Talpăiute geeft een lange en hoge pass. Gavranić heeft problemen om de bal te vangen. Bojas rent richting de bal. Bojas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nazyapmaz rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Devallis speelt de bal door. Nazyapmaz rent richting de bal. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas draait met de bal, schiet en ... Gillet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - KS Prądniczanka2010 2:0

19e minuut.
Devallis probeert naar een medespeler te passen. Adamczuk rent richting de bal. Met opzet legt Bajorski zijn tegenspeler op de grond. Bajorski krijgt een gele kaart. Adamczuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Adamczuk met een snel genomen vrije trap. Bojas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bajorski is nu in balbezit. Adamczuk onderschept slim de pass. Adamczuk passt de bal met de wreef. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Devallis geeft de bal voor. Daar is Owens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojas rent richting de bal. Bojas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Johanson controleert de bal met de borst. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz passt de bal met de wreef. Bojas rent richting de bal. Bojas haalt uit met een fantastische trap. Gillet bokst de bal weg.

36e minuut.
Appugliese bereikt de bal nog maar net als eerste. Devallis rent richting de bal. Devallis passt de bal met de wreef. Bojas is nu in balbezit. Bojas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - KS Prądniczanka2010 3:0

40e minuut.
Nazyapmaz passt de bal in één keer door. Johanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bei onderschept slim de pass. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gillet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Adamczuk met een sublieme pass. Owens is nu in balbezit. Bojas verovert de bal door een tackle van achteren. Bojas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bei passt de bal in één keer door. Gavranić heeft problemen om de bal te vangen. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - KS Prądniczanka2010 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF 32%, KS Prądniczanka2010 68%.
TKKF - KS Prądniczanka2010 4:0

48e minuut.
Bei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bei geeft een lange en hoge pass. Bojas kopt de bal weg. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Talpăiute geeft de bal voor. O’Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. O’Neal geeft een lange en hoge pass. Kalemba is nu in balbezit. Kalemba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Szentpéteri probeert naar een medespeler te passen. O’Neal rent richting de bal. O’Neal passt de bal zonder na te denken. Bajorski rent richting de bal. Bajorski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niţu met een harde bal richting middenveld. Bei kopt de bal weg. Klungelig pakt Nazyapmaz de bal. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap. Gillet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Owens speelt de bal door. Klungelig pakt Szentpéteri de bal. Szentpéteri met een sublieme pass. Devallis is nu in balbezit. Devallis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
O’Neal passt de bal in één keer door. Kalemba is nu in balbezit. Takó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Takó krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Appugliese is nu in balbezit. Appugliese passt de bal in één keer door. Adamczuk speelt de bal door. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bojas is nu in balbezit. Bojas passt de bal in één keer door. penny is nu in balbezit. Nazyapmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Nazyapmaz schiet op doel. Gillet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - KS Prądniczanka2010 5:0

84e minuut.
O’Neal is nu in balbezit. Adamczuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. O’Neal raakt geblesseerd tijdens het duel. Szentpéteri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bajorski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - KS Prądniczanka2010 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF 44%, KS Prądniczanka2010 56%.
TKKF - KS Prądniczanka2010 5:1