Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Prądniczanka2010 TKKF
343 Tactiek 4-4-2
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 52.8
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Bei rent richting de bal. Bei passt de bal zonder na te denken. Daar is Nazyapmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ... Gillet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Appugliese geeft een lange en hoge pass. Chirilă probeert de bal aan de voet te houden. Kalemba is nu in balbezit. Kalemba draait met de bal, schiet en ... Niţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - TKKF 1:0

17e minuut.
Butuşan met de inworp. Bei probeert naar een medespeler te passen. Appugliese probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bei passt de bal met de wreef. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz met een sublieme pass. Bojas is nu in balbezit. Bojas haalt uit met een fantastische trap. Gillet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Bei speelt de bal door. penny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Nazyapmaz met een sublieme pass. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Prądniczanka2010 - TKKF 1:1

44e minuut.
Appugliese is nu in balbezit. Bei onderschept slim de pass. Bei probeert naar een medespeler te passen. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gillet probeert wanhopig de bal te grijpen. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan draait met de bal, schiet en ... Nazyapmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gillet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nazyapmaz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prądniczanka2010 57%, TKKF 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Prądniczanka2010 - TKKF 1:1

52e minuut.
Nazyapmaz passt de bal zonder na te denken. Däppen rent richting de bal. Däppen passt de bal zonder na te denken. Daar is Bojas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - TKKF 1:2

62e minuut.
O’Neal kopt de bal weg. Takó heeft problemen om de bal te vangen. Kalemba is nu in balbezit. Kalemba schiet op doel. Niţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Prądniczanka2010 - TKKF 2:2

65e minuut.
Chirilă geeft de bal voor. penny bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan begaat een overtreding. Butuşan krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szentpéteri rent richting de bal. Bei verovert de bal door een tackle van achteren. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ionele probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bojas is nu in balbezit. Bojas schiet op doel. Gillet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - TKKF 2:3

70e minuut.
Daar is Nazyapmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazyapmaz speelt de bal door. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ionele de bal onder controle te krijgen. Gillet bokst de bal weg.

73e minuut.
Brembati rent richting de bal. Bei geeft de bal voor. Szentpéteri met een sublieme pass. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Takó rent richting de bal. Takó geeft de bal voor. Klungelig pakt Szentpéteri de bal. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz schiet op doel. Gillet bokst de bal weg. Bojas is nu in balbezit. Bojas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - TKKF 2:4

80e minuut.
Klungelig pakt Däppen de bal. Bei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bei speelt de bal door. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz schiet op doel. Gillet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - TKKF 2:5

82e minuut.
Chirilă probeert naar een medespeler te passen. Däppen geeft een lange en hoge pass. Daar is Ionele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prądniczanka2010 70%, TKKF 30%.
KS Prądniczanka2010 - TKKF 2:5