Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perła Zamość FC Inowrocław
1-4-4-2 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
27 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 42.8
zeer goed Schieten solide
solide Passen matig
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Akça geeft een hoge lob. Lihovac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lihovac met een sublieme pass. Grispan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grispan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Arellano is nu in balbezit. Radowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Radowiecki passt de bal zonder na te denken. Grispan is nu in balbezit. Grispan haalt uit met een fantastische trap. Czarnecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Latoszek is nu in balbezit. Latoszek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Merlo met een snelle inworp. Fenyő geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Wódkiewicz passt de bal met de wreef. Kviedaraitis geeft een lange en hoge pass. Delflaesse met een sublieme pass. Grispan rent richting de bal. Grispan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grispan geeft een lange en hoge pass. Zjawin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Caffari met de inworp. Akça geeft de bal voor. Ciapała speelt de bal door. Arellano is nu in balbezit. Arellano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ciapała geeft een lange en hoge pass. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă geeft een hoge lob. Zjawin is nu in balbezit. Zjawin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Latoszek kopt de bal weg. Fenyő rent richting de bal. Fenyő passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zjawin de bal. Zjawin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Grispan heeft problemen om de bal te vangen. Toroyan onderschept slim de pass. Toroyan passt de bal met de wreef. Zjawin rent richting de bal. Zjawin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Zamość - FC Inowrocław 1:0

25e minuut.
Grispan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grispan passt de bal zonder na te denken. Zjawin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zjawin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Zamość - FC Inowrocław 2:0

26e minuut.
Lihovac speelt de bal door. Klungelig pakt Grispan de bal. Grispan probeert naar een medespeler te passen. Zjawin is nu in balbezit. Zjawin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Delflaesse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akça bereikt de bal nog maar net als eerste. Akça speelt de bal door. Arellano is nu in balbezit. Arellano draait met de bal, schiet en ... Luzardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Śpiewok probeert naar een medespeler te passen. Zjawin is nu in balbezit. Zjawin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Zamość - FC Inowrocław 3:0

37e minuut.
Hausser speelt de bal door. Delflaesse is nu in balbezit. Delflaesse geeft de bal voor. Zjawin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zjawin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Grispan is nu in balbezit. Grispan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zjawin de bal. Zjawin haalt uit met een fantastische trap. Czarnecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Zamość - FC Inowrocław 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Zamość 34%, FC Inowrocław 66%.
Perła Zamość - FC Inowrocław 4:0

47e minuut.
Lihovac rent richting de bal. Lihovac passt de bal zonder na te denken. Toroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grispan onderschept slim de pass. Grispan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Ciapała is nu in balbezit. Ciapała passt de bal in één keer door. Zjawin is nu in balbezit. Zjawin haalt uit met een fantastische trap. Czarnecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Grispan geeft een hoge lob. Latoszek kopt de bal weg. Lihovac speelt de bal door. Zjawin rent richting de bal. Zjawin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Toroyan geeft de bal voor. Kviedaraitis rent richting de bal. Fenyő begaat een overtreding. Fenyő krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Hausser geeft de bal voor. Delflaesse heeft problemen om de bal te vangen. Delflaesse met een sublieme pass. Grispan rent richting de bal. Grispan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Merlo kopt de bal weg. Inworp. Hausser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zjawin is nu in balbezit. Zjawin schiet op doel. Czarnecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grispan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grispan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Zamość - FC Inowrocław 5:0

69e minuut.
Radowiecki probeert naar een medespeler te passen. Grispan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grispan passt de bal in één keer door. Zjawin is nu in balbezit. Zjawin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Merlo probeert naar een medespeler te passen. Lihovac probeert naar een medespeler te passen. Grispan is nu in balbezit. Grispan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Latoszek de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Grispan is nu in balbezit. Grispan schiet op doel. Toroyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Delflaesse geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Czarnecki bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Zamość 32%, FC Inowrocław 68%.
Perła Zamość - FC Inowrocław 5:0