Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Inowrocław Perła Zamość
442 Tactiek 1-4-4-2
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 48.5
solide Schieten solide
matig Passen solide
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Ławecki speelt de bal door. Zjawin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zjawin passt de bal in één keer door. Grispan is nu in balbezit. Grispan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - Perła Zamość 0:1

5e minuut.
Grispan haalt uit met een fantastische trap. Toroyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Delflaesse zal de hoekschop nemen. Zjawin springt en kopt de bal. Czarnecki bokst de bal weg.

11e minuut.
Ławecki passt de bal zonder na te denken. Delflaesse speelt de bal door. Grispan is nu in balbezit. Grispan haalt uit met een fantastische trap. Czarnecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Czarnecki trapt de bal weg van het doel. Fenyő speelt de bal door. Zjawin rent richting de bal. Zjawin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Radowiecki passt de bal in één keer door. Zjawin heeft problemen om de bal te vangen. Zjawin passt de bal in één keer door. Grispan is nu in balbezit. Grispan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Czarnecki probeert naar een medespeler te passen. Ciapała kopt de bal weg. Delflaesse met een sublieme pass. Grispan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grispan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Delflaesse heeft problemen om de bal te vangen. Grispan rent richting de bal. Grispan speelt de bal door. Zjawin rent richting de bal. Zjawin draait met de bal, schiet en ... Czarnecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - Perła Zamość 0:2

20e minuut.
Caffari met de inworp. Radowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaworowski krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Caffari geeft een hoge lob. Arellano rent richting de bal. Merlo is nu in balbezit. Arellano onderschept slim de pass. Arellano draait met de bal, schiet en ... Trzonek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă passt de bal in één keer door. Daar is Froment, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaworowski rent richting de bal. Jaworowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Grispan geeft een hoge lob. Latoszek kopt de bal weg. Grispan geeft een hoge lob. Zjawin is nu in balbezit. Zjawin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Radowiecki probeert naar een medespeler te passen. Grispan is nu in balbezit. Grispan met een sublieme pass. Daar is Zjawin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zjawin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inowrocław 75%, Perła Zamość 25%.
FC Inowrocław - Perła Zamość 0:2

64e minuut.
Klungelig pakt Zjawin de bal. Latoszek rent richting de bal. Zjawin onderschept slim de pass. Zjawin draait met de bal, schiet en ... Czarnecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - Perła Zamość 0:3

68e minuut.
Froment onderschept slim de pass. Froment probeert naar een medespeler te passen. Arellano rent richting de bal. Arellano haalt uit met een fantastische trap. Trzonek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - Perła Zamość 1:3

71e minuut.
Radowiecki passt de bal zonder na te denken. Wódkiewicz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hruşcă de bal onder controle te krijgen. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - Perła Zamość 2:3

84e minuut.
Radowiecki kan de bal niet met de borst controleren. Radowiecki probeert naar een medespeler te passen. Grispan is nu in balbezit. Grispan draait met de bal, schiet en ... Toroyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fenyő neemt de hoekschop. Ławecki is nu in balbezit. Ławecki schiet op doel. Czarnecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zjawin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zjawin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - Perła Zamość 2:4

90e minuut.
Radowiecki probeert naar een medespeler te passen. Ławecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławecki met een sublieme pass. Zjawin is nu in balbezit. Zjawin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inowrocław 70%, Perła Zamość 30%.
FC Inowrocław - Perła Zamość 2:4