Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
(L)egia Warszawa Scotiel
4-4-2 romb Tactiek 1
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45 gemiddelde waardering 33.8
goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
goed Verdedigen zwak


8e minuut.
Muyter rent richting de bal. Muyter met een sublieme pass. Hugh rent richting de bal. Hugh haalt uit met een fantastische trap. Sopa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Daar is Demirbüker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik geeft een lange en hoge pass. Muyter maakt een snoekduik en kopt de bal. Bielikowski probeert de bal aan de voet te houden. Sopa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia Warszawa - Scotiel 1:0

24e minuut.
Coleman passt de bal in één keer door. Hugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugh passt de bal met de wreef. Muyter rent richting de bal. Muyter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Demirbüker met een sublieme pass. Tserunyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rybak. Rybak krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Mironescu met een sublieme pass. Muyter is nu in balbezit. Bielikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bielikowski krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Tillette geeft een lange en hoge pass. Hugh kopt de bal weg. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik geeft een lange en hoge pass. Muyter springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zecchin is nu in balbezit. Zecchin passt de bal met de wreef. Tserunyan rent richting de bal. Tserunyan schiet op doel. Banković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
(L)egia Warszawa - Scotiel 1:1

35e minuut.
Daar is Okrzesik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okrzesik passt de bal in één keer door. Hugh is nu in balbezit. Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia Warszawa - Scotiel 2:1

40e minuut.
Kostecki passt de bal met de wreef. Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräjoki maakt een afschuwelijke overtreding. Peräjoki krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Sopa trapt de bal weg. Okrzesik heeft problemen om de bal te vangen. Okrzesik probeert naar een medespeler te passen. Hugh rent richting de bal. Hugh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Oldenburger geeft een lange en hoge pass. Eyþórsson is nu in balbezit. Haochen met een sublieme pass. Kostecki is nu in balbezit. Kostecki geeft de bal voor. Sopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egia Warszawa 43%, Scotiel 57%.
(L)egia Warszawa - Scotiel 2:1

48e minuut.
Inworp. Rybak met de inworp. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik verovert de bal door een tackle van achteren. Okrzesik geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia Warszawa - Scotiel 3:1

53e minuut.
Kostecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Eyþórsson de bal. Hugh rent richting de bal. Hugh schiet op doel. Sopa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia Warszawa - Scotiel 4:1

55e minuut.
Peräjoki probeert naar een medespeler te passen. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik met een sublieme pass. Hugh rent richting de bal. Hugh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia Warszawa - Scotiel 5:1

58e minuut.
Coleman onderschept slim de pass. Coleman geeft een hoge lob. Bielikowski heeft problemen om de bal te vangen. Hugh is nu in balbezit. Hugh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Oldenburger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mironescu probeert naar een medespeler te passen. Muyter rent richting de bal. Muyter schiet op doel. Sopa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Muyter onderschept slim de pass. Muyter speelt de bal door. Hugh is nu in balbezit. Hugh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia Warszawa - Scotiel 6:1

77e minuut.
Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyter passt de bal zonder na te denken. Hugh is nu in balbezit. Hugh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia Warszawa - Scotiel 7:1

77e minuut.
Kamionek komt het veld opgelopen. Chmiest komt het veld opgelopen. Kolbusz komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Mironescu is nu in balbezit. Mironescu probeert naar een medespeler te passen. Chmiest met een sublieme pass. Kolbusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia Warszawa - Scotiel 8:1

82e minuut.
Muyter passt de bal zonder na te denken. Haochen rent richting de bal. Haochen passt de bal in één keer door. Kolbusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia Warszawa - Scotiel 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egia Warszawa 30%, Scotiel 70%.
(L)egia Warszawa - Scotiel 9:1