Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scotiel (L)egia Warszawa
1 Tactiek 4-4-2 romb
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 44.9
matig Schieten goed
matig Passen goed
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Haochen rent richting de bal. Haochen passt de bal zonder na te denken. Hugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - (L)egia Warszawa 0:1

5e minuut.
Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyter passt de bal in één keer door. Hugh rent richting de bal. Hugh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Haochen passt de bal zonder na te denken. Bielikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muyter. Bielikowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bielikowski kan niet meer verder spelen. Ligas komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Haochen probeert naar een medespeler te passen. Hugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugh passt de bal zonder na te denken. Muyter is nu in balbezit. Muyter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ligas rent richting de bal. Ligas geeft een hoge lob. Trombalski kopt de bal weg. Muyter is nu in balbezit. Muyter schiet op doel. Sopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Okrzesik rent richting de bal. Rybak bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik geeft een lange en hoge pass. Sopa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Eyþórsson kopt de bal weg. Tillette geeft een hoge lob. Ligas probeert de bal met de borst te controleren. Muyter rent richting de bal. Muyter haalt uit met een fantastische trap. Sopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik geeft de bal voor. Klungelig pakt Trombalski de bal. Kostecki is nu in balbezit. Kostecki geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - (L)egia Warszawa 0:2

41e minuut.
Okrzesik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eyþórsson rent richting de bal. Coleman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coleman krijgt een gele kaart.

43e minuut.
El Bdeir geeft de bal voor. Muyter kopt de bal weg. Hugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - (L)egia Warszawa 0:3

45e minuut.
Inworp. Kamionek komt het veld opgelopen. Kolbusz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotiel 61%, (L)egia Warszawa 39%.
Scotiel - (L)egia Warszawa 0:3

49e minuut.
Demirbüker probeert de bal aan de voet te houden. Haochen kopt de bal weg. Klungelig pakt Oldenburger de bal. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik passt de bal zonder na te denken. Sopa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Okrzesik met een sublieme pass. Muyter is nu in balbezit. Muyter probeert naar een medespeler te passen. Kolbusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbusz schiet op doel. Sopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Mironescu onderschept slim de pass. Mironescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Demirbüker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolbusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sopa probeert wanhopig de bal te grijpen. Muyter is nu in balbezit. Muyter haalt uit met een fantastische trap. Sopa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - (L)egia Warszawa 0:4

65e minuut.
Klungelig pakt Mironescu de bal. Zecchin rent richting de bal. Mironescu begaat een overtreding. Mironescu krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Zecchin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nykiś zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Banković speelt de bal door. Haochen probeert naar een medespeler te passen. Kolbusz rent richting de bal. Kolbusz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Trombalski is nu in balbezit. Mironescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu geeft een lange en hoge pass. Muyter rent richting de bal. Muyter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Haochen passt de bal zonder na te denken. Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyter passt de bal met de wreef. Kolbusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Haochen passt de bal in één keer door. Daar is Mironescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mironescu geeft de bal voor. Muyter rent richting de bal. Muyter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Nykiś bereikt de bal nog maar net als eerste. Haochen onderschept slim de pass. Muyter rent richting de bal. Haochen rent richting de bal. Haochen draait met de bal, schiet en ... Sopa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Inworp. Chmiest komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Daar is Falcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostecki passt de bal zonder na te denken. Kolbusz is nu in balbezit. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap. Sopa bokst de bal weg.

78e minuut.
Demirbüker onderschept slim de pass. Demirbüker speelt de bal door. Falcón heeft problemen om de bal te vangen. Coleman geeft de bal voor. Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Coleman speelt de bal door. Kostecki speelt de bal door. Kolbusz rent richting de bal. Kolbusz draait met de bal, schiet en ... Sopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - (L)egia Warszawa 0:5

87e minuut.
Kolbusz is nu in balbezit. Kolbusz met een sublieme pass. Muyter rent richting de bal. Muyter haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ligas de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - (L)egia Warszawa 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotiel 74%, (L)egia Warszawa 26%.
Scotiel - (L)egia Warszawa 0:6