Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Prądniczanka2010 (L)egia Warszawa
343 Tactiek 4-4-2 romb
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 44.1
zeer goed Schieten goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


6e minuut.
Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleman verovert de bal door een tackle van achteren. Bajorski verovert de bal door een tackle van achteren. O’Neal rent richting de bal. O’Neal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - (L)egia Warszawa 1:0

18e minuut.
Tillette verovert de bal door een tackle van achteren. Tillette geeft een hoge lob. Hugh is nu in balbezit. Hugh schiet op doel. Gillet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemba speelt de bal door. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski haalt uit met een fantastische trap. Banković werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mironescu rent richting de bal. Mironescu geeft een hoge lob. Gavranić is nu in balbezit. Gavranić geeft een hoge lob. Bajorski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Banković met een harde bal richting middenveld. Haochen kopt de bal weg. Muyter heeft problemen om de bal te vangen. Muyter haalt uit met een fantastische trap. Gillet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Prądniczanka2010 - (L)egia Warszawa 1:1

26e minuut.
Kamionek speelt de bal door. Coleman probeert naar een medespeler te passen. Haochen speelt de bal door. Muyter is nu in balbezit. Muyter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Coleman passt de bal in één keer door. Hugh is nu in balbezit. Hugh speelt de bal door. Muyter is nu in balbezit. Muyter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kostecki rent richting de bal. Kostecki geeft de bal voor. Muyter rent richting de bal. Muyter draait met de bal, schiet en ... Gillet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - (L)egia Warszawa 1:2

42e minuut.
Szentpéteri passt de bal in één keer door. Bajorski is nu in balbezit. Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski rent richting de bal. Bajorski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prądniczanka2010 52%, (L)egia Warszawa 48%.
KS Prądniczanka2010 - (L)egia Warszawa 1:2

54e minuut.
Johanson met een sublieme pass. Appugliese rent richting de bal. Appugliese probeert naar een medespeler te passen. O’Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. O’Neal draait met de bal, schiet en ... Banković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tillette bereikt de bal nog maar net als eerste. Tillette geeft een lange en hoge pass. Muyter kopt de bal weg. Hugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Hugh kopt de bal weg. Klungelig pakt Muyter de bal. Gavranić speelt de bal door. O’Neal rent richting de bal. O’Neal draait met de bal, schiet en ... Banković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt El Bdeir de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Prądniczanka2010 - (L)egia Warszawa 2:2

63e minuut.
Kalemba passt de bal in één keer door. O’Neal rent richting de bal. O’Neal passt de bal in één keer door. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski schiet op doel. Banković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Banković probeert naar een medespeler te passen. Haochen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haochen passt de bal in één keer door. Muyter rent richting de bal. Muyter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Owens speelt de bal door. Szentpéteri is nu in balbezit. Szentpéteri speelt de bal door. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Hugh probeert de bal aan de voet te houden. Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Haochen bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Mironescu geeft een hoge lob. Hugh kopt de bal weg. Gavranić heeft problemen om de bal te vangen. Muyter is nu in balbezit. Muyter draait met de bal, schiet en ... Gillet bokst de bal weg. De bal rolt over de achterlijn. Chmiest komt het veld opgelopen. Kolbusz komt het veld opgelopen.

78e minuut.
penny geeft de bal voor. Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemba speelt de bal door. Bajorski rent richting de bal. Bajorski schiet op doel. Banković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Kostecki kopt de bal weg. Kalemba rent richting de bal. Kalemba passt de bal met de wreef. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemba probeert naar een medespeler te passen. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski draait met de bal, schiet en ... Banković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - (L)egia Warszawa 3:2

84e minuut.
O’Neal passt de bal zonder na te denken. Kalemba is nu in balbezit. Kalemba passt de bal zonder na te denken. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kalemba met een sublieme pass. O’Neal is nu in balbezit. O’Neal met een sublieme pass. Kalemba is nu in balbezit. Kalemba haalt uit met een fantastische trap. Banković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prądniczanka2010 41%, (L)egia Warszawa 59%.
KS Prądniczanka2010 - (L)egia Warszawa 3:2