Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
(L)egia Warszawa KS Prądniczanka2010
4-4-2 romb Tactiek 343
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
16 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 50
goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Mironescu rent richting de bal. Mironescu passt de bal in één keer door. Owens rent richting de bal. Muyter onderschept slim de pass. Muyter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muyter geeft de bal voor. Gillet bokst de bal weg. Hugh is nu in balbezit. Hugh draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia Warszawa - KS Prądniczanka2010 1:0

16e minuut.
Tillette geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gavranić de bal. Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyter haalt uit met een fantastische trap. Gillet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia Warszawa - KS Prądniczanka2010 2:0

19e minuut.
O’Neal kopt de bal weg. Bajorski rent richting de bal. Bajorski met een sublieme pass. Kalemba rent richting de bal. Kalemba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski passt de bal zonder na te denken. Kalemba rent richting de bal. Kalemba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia Warszawa - KS Prądniczanka2010 2:1

31e minuut.
Daar is Okrzesik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okrzesik probeert naar een medespeler te passen. Muyter rent richting de bal. Muyter draait met de bal, schiet en ... Daar is Gavranić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gillet bokst de bal weg.

37e minuut.
Gavranić onderschept slim de pass. Gavranić geeft de bal voor. Tillette met een sublieme pass. Hugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugh draait met de bal, schiet en ... Gillet bokst de bal weg. Hauke bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tillette geeft een hoge lob. Klungelig pakt Okrzesik de bal. Okrzesik geeft een lange en hoge pass. Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyter schiet op doel. Gillet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Bajorski rent richting de bal. Appugliese is nu in balbezit. Appugliese passt de bal zonder na te denken. Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Tillette geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilkanowski met de inworp. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski schiet op doel. Banković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
(L)egia Warszawa - KS Prądniczanka2010 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egia Warszawa 52%, KS Prądniczanka2010 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
(L)egia Warszawa - KS Prądniczanka2010 2:2

49e minuut.
Appugliese is nu in balbezit. Appugliese geeft een hoge lob. El Bdeir heeft problemen om de bal te vangen. Kalemba rent richting de bal. Kalemba haalt uit met een fantastische trap. Banković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Haochen passt de bal zonder na te denken. Gavranić is nu in balbezit. Hugh verovert de bal door een tackle van achteren. Muyter rent richting de bal. Muyter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia Warszawa - KS Prądniczanka2010 3:2

56e minuut.
Owens verovert de bal door een tackle van achteren. Owens geeft de bal voor. Kalemba kopt de bal weg. Klungelig pakt O’Neal de bal. O’Neal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kostecki kopt de bal weg. Coleman is nu in balbezit. Coleman probeert naar een medespeler te passen. Hugh rent richting de bal. Hugh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Haochen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hugh de bal. Met opzet legt Gavranić zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gavranić naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Johanson passt de bal in één keer door. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski geeft een lange en hoge pass. Kalemba is nu in balbezit. Tillette onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Klungelig pakt penny de bal. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik geeft de bal voor. Muyter rent richting de bal. Muyter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chmiest komt het veld opgelopen. Kolbusz komt het veld opgelopen. Kamionek komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kolbusz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kostecki de bal. Kostecki passt de bal in één keer door. Daar is Muyter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muyter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Hauke probeert naar een medespeler te passen. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski passt de bal in één keer door. Daar is O’Neal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O’Neal haalt uit met een fantastische trap. Banković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Appugliese is nu in balbezit. Haochen verovert de bal door een tackle van achteren. Haochen speelt de bal door. Muyter rent richting de bal. Muyter schiet op doel. Gillet bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egia Warszawa 54%, KS Prądniczanka2010 46%.
(L)egia Warszawa - KS Prądniczanka2010 3:2