Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kuciapki Perła Zamość
aws3d Tactiek 1-4-4-2
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 7
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 50
solid Schieten solid
solid Passen solid
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Radowiecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grzywaczewski komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Biesiada verovert de bal door een tackle van achteren. Biesiada met een sublieme pass. Klungelig pakt Dyluś de bal. Delflaesse rent richting de bal. Delflaesse geeft een lange en hoge pass. Giachi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Grzywaczewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gerritsen kopt de bal weg. Urroz kan de bal niet met de borst controleren. Grispan rent richting de bal. Grispan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Lihovac is nu in balbezit. Lihovac passt de bal met de wreef. Delflaesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Delflaesse geeft de bal voor. Fenyő geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giachi probeert naar een medespeler te passen. Grzywaczewski kopt de bal weg. Grispan heeft problemen om de bal te vangen. Grispan draait met de bal, schiet en ... Giachi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - Perła Zamość 0:1

18e minuut.
Biesiada is nu in balbezit. Grzywaczewski onderschept slim de pass. Grzywaczewski speelt de bal door. Gerritsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerritsen schiet op doel. Giachi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dyluś rent richting de bal. Dyluś met een sublieme pass. Klungelig pakt Biesiada de bal. Biesiada haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Omelchuk de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Köroğlu kopt de bal weg. Lihovac rent richting de bal. Biesiada maakt een afschuwelijke overtreding. Biesiada krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Merlo geeft de bal voor. Vešmašina met een sublieme pass. Klungelig pakt Köroğlu de bal. Gerritsen onderschept slim de pass. Gerritsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kuciapki 63%, Perła Zamość 37%.
FC Kuciapki - Perła Zamość 0:1

48e minuut.
Daar is Grzywaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biesiada verovert de bal door een tackle van achteren. Biesiada passt de bal met de wreef. Omelchuk rent richting de bal. Omelchuk schiet op doel. Luzardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Urroz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Delflaesse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grispan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grispan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojtóściszyn komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Sato passt de bal met de wreef. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś geeft de bal voor. Omelchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Omelchuk haalt uit met een fantastische trap. Luzardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Vešmašina geeft de bal voor. Klungelig pakt Delflaesse de bal. Sato speelt de bal door. Omelchuk rent richting de bal. Omelchuk haalt uit met een fantastische trap. Luzardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Delflaesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Delflaesse raakt geblesseerd tijdens het duel. Brestovac komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Inworp. Łukomski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Omelchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Omelchuk passt de bal in één keer door. Wojtóściszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtóściszyn schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hruşcă de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kuciapki - Perła Zamość 1:1

81e minuut.
Klungelig pakt Vulchinovski de bal. Vulchinovski passt de bal in één keer door. Buil met een sublieme pass. Wojtóściszyn is nu in balbezit. Wojtóściszyn draait met de bal, schiet en ... Luzardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Cigarro verovert de bal door een tackle van achteren. Cigarro speelt de bal door. Omelchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Omelchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - Perła Zamość 2:1

86e minuut.
Gerritsen kopt de bal weg. Fenyő is nu in balbezit. Vešmašina begaat een overtreding. Vešmašina krijgt een gele kaart. Fenyő is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Merlo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grispan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kuciapki 41%, Perła Zamość 59%.
FC Kuciapki - Perła Zamość 2:1