Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Huby FC Inowrocław
Wwb Tactiek 442
47% Balbezit 53%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 42.2
formidable Schieten good
good Passen average
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Caffari probeert naar een medespeler te passen. Wódkiewicz met een sublieme pass. Gruszczyński speelt de bal door. Reyman rent richting de bal. Reyman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Kviedaraitis probeert naar een medespeler te passen. Ramiro met een sublieme pass. Orlygsson is nu in balbezit. Orlygsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Huby - FC Inowrocław 1:0

15e minuut.
Toroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Toroyan geeft de bal voor. Orlygsson probeert de bal aan de voet te houden. Orlygsson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Akça rent richting de bal. Szarynski verovert de bal door een tackle van achteren. Szarynski geeft een lange en hoge pass. Toroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlygsson onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Orlygsson is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Huby - FC Inowrocław 2:0

34e minuut.
Gruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszczyński geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ciapała de bal onder controle te krijgen. Orlygsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlygsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Huby - FC Inowrocław 3:0

36e minuut.
Gruszczyński geeft de bal voor. Orlygsson is nu in balbezit. Orlygsson passt de bal in één keer door. Reyman is nu in balbezit. Reyman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Huby 41%, FC Inowrocław 59%.
WKS Huby - FC Inowrocław 3:0

60e minuut.
Latoszek kopt de bal weg. Gruszczyński rent richting de bal. Gruszczyński passt de bal in één keer door. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman haalt uit met een fantastische trap. Czarnecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Huby - FC Inowrocław 4:0

65e minuut.
Orlygsson kopt de bal weg. Gruszczyński kan de bal niet met de borst controleren. Gruszczyński speelt de bal door. Klungelig pakt Reyman de bal. Reyman haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Toroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Toroyan geeft de bal voor. Gruszczyński speelt de bal door. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Latoń komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Czyrak rent richting de bal. Czyrak met een sublieme pass. Daar is Orlygsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlygsson schiet op doel. Czarnecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Huby - FC Inowrocław 5:0

82e minuut.
Łuszcz komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Caffari geeft de bal voor. Jaworowski kopt de bal weg. Gruszczyński rent richting de bal. Gruszczyński passt de bal in één keer door. Latoń rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Doeltrap. Ordáz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Huby 32%, FC Inowrocław 68%.
WKS Huby - FC Inowrocław 5:0