Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scotiel TKKF
1 Tactiek 4-4-2
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 51.4
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
matig Verdedigen solide


5e minuut.
Daar is Däppen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trombalski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Däppen. Däppen krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Terrazas kopt de bal weg. Bojas is nu in balbezit. Bojas speelt de bal door. Daar is Nazyapmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ... Sopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Sopa probeert naar een medespeler te passen. Bei speelt de bal door. Daar is Bielikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojas is nu in balbezit. Bojas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Zecchin heeft problemen om de bal te vangen. Bei rent richting de bal. Bei passt de bal zonder na te denken. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ... Sopa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Daar is Demirbüker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Devallis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bojas krijgt zijn hoofd ertegen. Sopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - TKKF 0:1

22e minuut.
Klungelig pakt Bielikowski de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Däppen neemt de hoekschop. Nazyapmaz heeft problemen om de bal te vangen. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - TKKF 0:2

23e minuut.
Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas passt de bal zonder na te denken. Bei is nu in balbezit. Bei schiet op doel. Sopa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - TKKF 0:3

30e minuut.
Eyþórsson is nu in balbezit. Bei verovert de bal door een tackle van achteren. Bei passt de bal in één keer door. Bojas rent richting de bal. Bojas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Adamczuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Devallis de bal. Devallis met een sublieme pass. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ... Sopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Bei speelt de bal door. Devallis probeert naar een medespeler te passen. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz passt de bal met de wreef. Bojas rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bielikowski kan de bal niet met de borst controleren. Bojas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - TKKF 0:4

35e minuut.
Zecchin met een sublieme pass. Peräjoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Nazyapmaz schiet op doel. Sopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - TKKF 0:5

38e minuut.
Brembati geeft de bal voor. Klungelig pakt Bielikowski de bal. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - TKKF 0:6

43e minuut.
Bielikowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Devallis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Bojas de bal. Bei met een sublieme pass. Bojas probeert naar een medespeler te passen. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotiel 86%, TKKF 14%.
Scotiel - TKKF 0:6

47e minuut.
Bei verovert de bal door een tackle van achteren. Bei passt de bal met de wreef. Daar is Bojas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojas schiet op doel. Sopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - TKKF 0:7

48e minuut.
Nazyapmaz onderschept slim de pass. Brembati rent richting de bal. Bei met een sublieme pass. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Daar is Oldenburger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Däppen rent richting de bal. Däppen probeert naar een medespeler te passen. Bojas is nu in balbezit. Bojas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Devallis kopt de bal weg. Klungelig pakt Nazyapmaz de bal. Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz onderschept slim de pass. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bei probeert naar een medespeler te passen. Devallis is nu in balbezit. Devallis met een sublieme pass. Bojas is nu in balbezit. Bojas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Däppen geeft de bal voor. Devallis kopt de bal weg. Klungelig pakt Bielikowski de bal. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz passt de bal zonder na te denken. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas schiet op doel. Sopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - TKKF 0:8

58e minuut.
Däppen passt de bal zonder na te denken. Bojas rent richting de bal. Bojas passt de bal zonder na te denken. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Nykiś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bei verovert de bal door een tackle van achteren. Bei geeft een lange en hoge pass. Bojas rent richting de bal. Bojas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Brembati passt de bal in één keer door. Nazyapmaz kan de bal niet met de borst controleren. Demirbüker rent richting de bal. Nazyapmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Devallis heeft problemen om de bal te vangen. Devallis met een sublieme pass. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - TKKF 0:9

72e minuut.
Sopa probeert naar een medespeler te passen. Terrazas kopt de bal weg. Klungelig pakt Nykiś de bal. Däppen speelt de bal door. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - TKKF 0:10

74e minuut.
Devallis probeert naar een medespeler te passen. Adamczuk rent richting de bal. Adamczuk geeft een hoge lob. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap. Sopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Terrazas speelt de bal door. Däppen rent richting de bal. Däppen passt de bal met de wreef. Bojas is nu in balbezit. Bojas schiet op doel. Sopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Sopa speelt de bal door. Devallis is nu in balbezit. Tserunyan begaat een overtreding. Devallis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adamczuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Devallis verovert de bal door een tackle van achteren. Devallis met een sublieme pass. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - TKKF 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotiel 88%, TKKF 12%.
Scotiel - TKKF 0:11