Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 20:52
  • Competitiewedstrijd: Liga V.239 [del]
  • Stadion: TKKF Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 13432
TKKF Scotiel
4-4-2 Tactiek 1
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 34.1
uitstekend Schieten matig
solide Passen redelijk
solide Verdedigen matig


5e minuut.
Marendoli kopt de bal weg. Eyþórsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. La Botte bereikt de bal nog maar net als eerste. La Botte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Däppen passt de bal in één keer door. La Botte is nu in balbezit. La Botte passt de bal met de wreef. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
La Botte springt en kopt de bal. Daar is Bielikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nykiś probeert naar een medespeler te passen. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Peräjoki speelt de bal door. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ... Bielikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - Scotiel 1:0

14e minuut.
La Botte rent richting de bal. Däppen rent richting de bal. Däppen met een sublieme pass. La Botte bereikt de bal nog maar net als eerste. La Botte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Däppen met een sublieme pass. Bielikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz onderschept slim de pass. La Botte is nu in balbezit. La Botte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Däppen verovert de bal door een tackle van achteren. Däppen passt de bal zonder na te denken. La Botte is nu in balbezit. La Botte draait met de bal, schiet en ... Sopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Falcón geeft de bal voor. Däppen speelt de bal door. La Botte rent richting de bal. La Botte haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bielikowski de bal onder controle te krijgen. Sopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Adamczuk kopt de bal weg. Däppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Däppen geeft een hoge lob. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bei passt de bal in één keer door. La Botte is nu in balbezit. La Botte met een sublieme pass. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap. Sopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Oldenburger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Däppen neemt de hoekschop. Nazyapmaz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Adamczuk controleert de bal met de borst. Adamczuk met een sublieme pass. Däppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Däppen geeft een hoge lob. Sopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Nazyapmaz heeft problemen om de bal te vangen. Bei speelt de bal door. La Botte rent richting de bal. La Botte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - Scotiel 2:0

33e minuut.
Däppen geeft de bal voor. Daar is Demirbüker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - Scotiel 3:0

39e minuut.
Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Däppen neemt de hoekschop. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielikowski probeert naar een medespeler te passen. La Botte rent richting de bal. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - Scotiel 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF 19%, Scotiel 81%.
TKKF - Scotiel 4:0

48e minuut.
Nykiś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bei met een sublieme pass. Klungelig pakt La Botte de bal. La Botte haalt uit met een fantastische trap. Sopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - Scotiel 5:0

51e minuut.
Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz passt de bal zonder na te denken. La Botte is nu in balbezit. La Botte haalt uit met een fantastische trap. Sopa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Oldenburger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oldenburger speelt de bal door. Daar is Nazyapmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap. Sopa bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - Scotiel 6:0

52e minuut.
Tserunyan is nu in balbezit. Bei is nu in balbezit. Bei passt de bal in één keer door. La Botte rent richting de bal. La Botte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - Scotiel 7:0

58e minuut.
Terrazas probeert de bal met de borst te controleren. Terrazas passt de bal met de wreef. Bei speelt de bal door. Klungelig pakt La Botte de bal. La Botte geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Sopa probeert naar een medespeler te passen. Butuşan kopt de bal weg. Nazyapmaz heeft problemen om de bal te vangen. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - Scotiel 8:0

63e minuut.
Takó onderschept slim de pass. Takó probeert naar een medespeler te passen. Adamczuk speelt de bal door. La Botte bereikt de bal nog maar net als eerste. La Botte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Butuşan geeft de bal voor. Daar is Nykiś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bei met een sublieme pass. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap. Sopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - Scotiel 9:0

67e minuut.
Bei passt de bal zonder na te denken. Adamczuk probeert naar een medespeler te passen. Butuşan probeert naar een medespeler te passen. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz schiet op doel. Sopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Däppen met een sublieme pass. Bei rent richting de bal. Bei speelt de bal door. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Butuşan is nu in balbezit. Butuşan met een sublieme pass. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Adamczuk passt de bal in één keer door. Bei speelt de bal door. Däppen speelt de bal door. La Botte is nu in balbezit. La Botte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oldenburger trapt de bal weg. Butuşan kopt de bal weg. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ... Paal! Sopa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz schiet op doel. Sopa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF 20%, Scotiel 80%.
TKKF - Scotiel 9:0