Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Prądniczanka2010 Perła Zamość
343 Tactiek 1-4-4-2
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 51.6
solide Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
O’Neal heeft problemen om de bal te vangen. Froment begaat een overtreding. O’Neal raakt geblesseerd tijdens het duel. Wilkanowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kalemba springt en kopt de bal. Luzardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Wilkanowski met een snelle inworp. Grzywaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski onderschept slim de pass. Bajorski geeft een lange en hoge pass. Kalemba springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Perła Zamość 1:0

9e minuut.
Delflaesse kopt de bal weg. Grispan rent richting de bal. Grispan passt de bal met de wreef. Zjawin rent richting de bal. Zjawin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kalemba kopt de bal weg. O’Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. Śpiewok legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! O’Neal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bajorski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Lihovac passt de bal zonder na te denken. Zjawin is nu in balbezit. Gavranić is nu in balbezit. Zjawin verovert de bal door een tackle van achteren. Zjawin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kalemba heeft problemen om de bal te vangen. Hruşcă speelt de bal door. Grispan rent richting de bal. Zjawin rent richting de bal. Zjawin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Appugliese geeft een lange en hoge pass. Kalemba rent richting de bal. Froment legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kalemba raakt geblesseerd tijdens het duel. Bajorski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Perła Zamość 2:0

28e minuut.
Appugliese bereikt de bal nog maar net als eerste. Appugliese passt de bal in één keer door. Fenyő probeert naar een medespeler te passen. Grispan is nu in balbezit. Grispan draait met de bal, schiet en ... Gillet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Zjawin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zjawin passt de bal in één keer door. Grispan is nu in balbezit. Grispan draait met de bal, schiet en ... Gavranić probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Perła Zamość 2:1

34e minuut.
Appugliese verovert de bal door een tackle van achteren. Appugliese met een sublieme pass. Fenyő probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zjawin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zjawin draait met de bal, schiet en ... Gillet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grispan is nu in balbezit. Grispan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Lihovac raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ławecki komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Ławecki met een sublieme pass. Grispan is nu in balbezit. Szentpéteri begaat een overtreding. Szentpéteri krijgt een gele kaart. Grispan raakt geblesseerd tijdens het duel. Grzywaczewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grispan springt en kopt de bal. Gillet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Froment speelt de bal door. Grispan rent richting de bal. Grispan met een sublieme pass. Zjawin rent richting de bal. Zjawin haalt uit met een fantastische trap. Gillet bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prądniczanka2010 66%, Perła Zamość 34%.
KS Prądniczanka2010 - Perła Zamość 2:1

47e minuut.
Fenyő met een sublieme pass. Klungelig pakt Zjawin de bal. Zjawin passt de bal in één keer door. Grispan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grispan schiet op doel. Gillet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Merlo kopt de bal weg. Szentpéteri probeert de bal aan de voet te houden. Fenyő rent richting de bal. Fenyő geeft de bal voor. Grispan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Prądniczanka2010 - Perła Zamość 2:2

50e minuut.
Gavranić kopt de bal weg. Klungelig pakt Ławecki de bal. Ławecki passt de bal in één keer door. Delflaesse geeft de bal voor. Grispan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Śpiewok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski verovert de bal door een tackle van achteren. Bajorski speelt de bal door. Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Zjawin verovert de bal door een tackle van achteren. Grispan is nu in balbezit. Grispan passt de bal in één keer door. Zjawin rent richting de bal. Zjawin draait met de bal, schiet en ... Paal!

72e minuut.
Johanson passt de bal zonder na te denken. Kalemba rent richting de bal. Kalemba passt de bal met de wreef. O’Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. O’Neal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Szentpéteri verovert de bal door een tackle van achteren. Szentpéteri met een sublieme pass. Grzywaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywaczewski geeft de bal voor. Zjawin maakt een snoekduik en kopt de bal. Gillet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Zjawin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Zjawin de bal. Appugliese schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Appugliese krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prądniczanka2010 51%, Perła Zamość 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Prądniczanka2010 - Perła Zamość 2:2