Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Inowrocław TKKF
442 Tactiek 4-4-2
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 55.1
solid Schieten excellent
average Passen solid
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Toroyan kopt de bal weg. Klungelig pakt La Botte de bal. Wódkiewicz rent richting de bal. La Botte verovert de bal door een tackle van achteren. La Botte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Devallis rent richting de bal. Devallis passt de bal in één keer door. La Botte is nu in balbezit. La Botte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bei met een sublieme pass. La Botte rent richting de bal. La Botte passt de bal met de wreef. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap. Czarnecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Devallis passt de bal in één keer door. Bei is nu in balbezit. Bei passt de bal zonder na te denken. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Devallis passt de bal zonder na te denken. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ... Toroyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czarnecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - TKKF 0:1

25e minuut.
Wódkiewicz kopt de bal weg. Buitenspel voor Jaworowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Takó maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. La Botte kopt de bal weg. Daar is Saturnino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czarnecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Toroyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Devallis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Nazyapmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazyapmaz schiet op doel. Czarnecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. La Botte maakt een snoekduik en kopt de bal. Czarnecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Jaworowski heeft problemen om de bal te vangen. Marendoli geeft een hoge lob. La Botte heeft problemen om de bal te vangen. La Botte haalt uit met een fantastische trap. Saturnino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - TKKF 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inowrocław 77%, TKKF 23%.
FC Inowrocław - TKKF 0:2

48e minuut.
Daar is Akça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Devallis probeert naar een medespeler te passen. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
La Botte bereikt de bal nog maar net als eerste. Däppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Däppen passt de bal zonder na te denken. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap. Czarnecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Saturnino heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - TKKF 0:3

51e minuut.
Bei probeert naar een medespeler te passen. La Botte rent richting de bal. La Botte passt de bal zonder na te denken. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - TKKF 0:4

56e minuut.
Däppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Däppen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt La Botte de bal. Bei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bei geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Wódkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Däppen is nu in balbezit. Däppen passt de bal zonder na te denken. La Botte is nu in balbezit. La Botte schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - TKKF 0:5

73e minuut.
Hausser rent richting de bal. Hausser geeft de bal voor. Inworp. Däppen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bei geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Czarnecki met een harde bal richting middenveld. Däppen is nu in balbezit. Bei rent richting de bal. Bei geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - TKKF 0:6

75e minuut.
Brembati bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brembati is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Takó met een snel genomen vrije trap. La Botte bereikt de bal nog maar net als eerste. La Botte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Caffari geeft een lange en hoge pass. Ciapała probeert naar een medespeler te passen. Terrazas probeert de bal met de borst te controleren. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
La Botte geeft een hoge lob. Devallis speelt de bal door. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz schiet op doel. Toroyan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Brembati passt de bal in één keer door. Toroyan is nu in balbezit. La Botte is nu in balbezit. La Botte draait met de bal, schiet en ... Czarnecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - TKKF 0:7

90e minuut.
Ciapała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Devallis is nu in balbezit. Nazyapmaz rent richting de bal. La Botte is nu in balbezit. La Botte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inowrocław 73%, TKKF 27%.
FC Inowrocław - TKKF 0:7