Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Huby Scotiel
Wwb Tactiek 1
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 34.1
formidable Schieten average
good Passen adequate
very good Verdedigen weak


4e minuut.
Nykiś is nu in balbezit. Orlygsson onderschept slim de pass. Orlygsson met een sublieme pass. Reyman rent richting de bal. Reyman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ramiro passt de bal zonder na te denken. Daar is Demirbüker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiquito probeert naar een medespeler te passen. Orlygsson is nu in balbezit. Orlygsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Reyman heeft problemen om de bal te vangen. Trombalski is nu in balbezit. Reyman maakt een afschuwelijke overtreding. Reyman krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Cacucciolo verovert de bal door een tackle van achteren. Cacucciolo geeft een lange en hoge pass. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman schiet op doel. Sopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Huby - Scotiel 1:0

16e minuut.
Czyrak onderschept slim de pass. Czyrak geeft de bal voor. Klungelig pakt Bielikowski de bal. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman draait met de bal, schiet en ... Sopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Bielikowski geeft een hoge lob. Tserunyan rent richting de bal. Tserunyan geeft de bal voor. Ramiro geeft een hoge lob. Orlygsson krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Oldenburger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czyrak is nu in balbezit. Czyrak speelt de bal door. Orlygsson rent richting de bal. Orlygsson schiet op doel. Sopa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Oldenburger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czyrak met de inworp. Reyman rent richting de bal. Reyman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ramiro is nu in balbezit. Ramiro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Reyman de bal. Reyman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Huby - Scotiel 2:0

30e minuut.
Koprivarov geeft een lange en hoge pass. Reyman kopt de bal weg. Orlygsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlygsson schiet op doel. Sopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Huby - Scotiel 3:0

33e minuut.
Bielikowski is nu in balbezit. Bielikowski passt de bal met de wreef. Orlygsson is nu in balbezit. Orlygsson draait met de bal, schiet en ... Sopa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Huby - Scotiel 4:0

38e minuut.
Czyrak verovert de bal door een tackle van achteren. Czyrak geeft een hoge lob. Orlygsson kopt de bal weg. Reyman rent richting de bal. Reyman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Huby - Scotiel 5:0

43e minuut.
Peräjoki speelt de bal door. Daar is Eyþórsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eyþórsson passt de bal in één keer door. Reyman is nu in balbezit. Reyman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ramiro probeert naar een medespeler te passen. Chiquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquito speelt de bal door. Orlygsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlygsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Huby 39%, Scotiel 61%.
WKS Huby - Scotiel 5:0

51e minuut.
Daar is Czyrak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czyrak speelt de bal door. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Huby - Scotiel 6:0

60e minuut.
Chiquito rent richting de bal. Chiquito speelt de bal door. Reyman is nu in balbezit. Reyman schiet op doel. Sopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Huby - Scotiel 7:0

68e minuut.
Peräjoki rent richting de bal. Ramiro onderschept slim de pass. Ramiro passt de bal in één keer door. Reyman rent richting de bal. Reyman draait met de bal, schiet en ... Sopa bokst de bal weg. Orlygsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlygsson schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Orlygsson heeft problemen om de bal te vangen. Orlygsson passt de bal zonder na te denken. Daar is Reyman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyman draait met de bal, schiet en ... Sopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Huby - Scotiel 8:0

78e minuut.
Inworp. Latoń komt het veld opgelopen.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łuszcz komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Chiquito is nu in balbezit. Chiquito speelt de bal door. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlygsson is nu in balbezit. Orlygsson schiet op doel. Sopa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Bielikowski geeft een hoge lob. Eyþórsson kopt de bal weg. Trombalski met een sublieme pass. Orlygsson rent richting de bal. Orlygsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ordáz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Huby 30%, Scotiel 70%.
WKS Huby - Scotiel 8:0