Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scotiel WKS Huby
1 Tactiek Wwb
47% Balbezit 53%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
33.7 gemiddelde waardering 45.4
matig Schieten formidabel
redelijk Passen goed
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Gruszczyński is nu in balbezit. Gruszczyński speelt de bal door. Czyrak rent richting de bal. Czyrak geeft de bal voor. Orlygsson springt en kopt de bal. Sopa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - WKS Huby 0:1

6e minuut.
Ramiro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bielikowski de bal. Orlygsson rent richting de bal. Orlygsson haalt uit met een fantastische trap. Sopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - WKS Huby 0:2

8e minuut.
Cacucciolo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ramiro de bal onder controle te krijgen. Ramiro probeert naar een medespeler te passen. Chiquito is nu in balbezit. Chiquito geeft een hoge lob. Sopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oldenburger controleert de bal met de borst. Orlygsson bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - WKS Huby 0:3

13e minuut.
Gruszczyński geeft een hoge lob. Oldenburger rent richting de bal. Czyrak verovert de bal door een tackle van achteren. Czyrak geeft de bal voor. Orlygsson krijgt zijn hoofd ertegen. Sopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Czyrak verovert de bal door een tackle van achteren. Czyrak probeert naar een medespeler te passen. Orlygsson is nu in balbezit. Orlygsson draait met de bal, schiet en ... Sopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - WKS Huby 0:4

16e minuut.
Czyrak haalt uit met een fantastische trap. Daar is Bielikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlygsson rent richting de bal. Orlygsson schiet op doel. Sopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - WKS Huby 0:5

19e minuut.
Orlygsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlygsson passt de bal met de wreef. Nykiś heeft problemen om de bal te vangen. Latoń onderschept slim de pass. Latoń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Demirbüker kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiquito met de inworp. Orlygsson is nu in balbezit. Orlygsson geeft de bal voor. Sopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Latoń kopt de bal weg. Orlygsson heeft problemen om de bal te vangen. Peräjoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlygsson verovert de bal door een tackle van achteren. Orlygsson schiet op doel. Sopa bokst de bal weg. Latoń rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gruszczyński onderschept slim de pass. Gruszczyński probeert naar een medespeler te passen. Latoń is nu in balbezit. Latoń draait met de bal, schiet en ... Sopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - WKS Huby 0:6

44e minuut.
Bielikowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czyrak met de inworp. Latoń is nu in balbezit. Latoń haalt uit met een fantastische trap. Sopa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotiel 75%, WKS Huby 25%.
Scotiel - WKS Huby 0:6

47e minuut.
Orlygsson heeft problemen om de bal te vangen. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielikowski begaat een overtreding. Latoń is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Latoń neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Gruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszczyński geeft de bal voor. Demirbüker heeft problemen om de bal te vangen. Chiquito rent richting de bal. Chiquito draait met de bal, schiet en ... Sopa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Czyrak speelt de bal door. Bielikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń verovert de bal door een tackle van achteren. Latoń draait met de bal, schiet en ... Sopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - WKS Huby 0:7

63e minuut.
Chiquito speelt de bal door. Bielikowski onderschept slim de pass. Czyrak speelt de bal door. Latoń rent richting de bal. Latoń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ramiro probeert de bal aan de voet te houden. Nykiś is nu in balbezit. Latoń onderschept slim de pass. Latoń haalt uit met een fantastische trap. Sopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Orlygsson rent richting de bal. Orlygsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - WKS Huby 0:8

71e minuut.
Ramiro probeert naar een medespeler te passen. Chiquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquito probeert naar een medespeler te passen. Orlygsson rent richting de bal. Orlygsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Czyrak controleert de bal met de borst. Czyrak passt de bal zonder na te denken. Latoń rent richting de bal. Latoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - WKS Huby 0:9

74e minuut.
Orlygsson passt de bal met de wreef. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń passt de bal zonder na te denken. Orlygsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlygsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Ramiro rent richting de bal. Ramiro geeft een hoge lob. Daar is Trombalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czyrak geeft een lange en hoge pass. Orlygsson springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Inworp. Łuszcz komt het veld opgelopen. Czyrak met een snelle inworp. Latoń is nu in balbezit. Latoń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Inworp. Czyrak met een snelle inworp. Latoń rent richting de bal. Latoń schiet op doel. Sopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Orlygsson is nu in balbezit. Orlygsson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Oldenburger de bal. Latoń is nu in balbezit. Latoń draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - WKS Huby 0:10

85e minuut.
Latoń passt de bal in één keer door. Orlygsson rent richting de bal. Nykiś bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlygsson rent richting de bal. Orlygsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - WKS Huby 0:11

86e minuut.
Ordáz komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Trombalski controleert de bal met de borst. Gruszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gruszczyński probeert naar een medespeler te passen. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotiel 80%, WKS Huby 20%.
Scotiel - WKS Huby 0:11