Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HAL-MONT BKS BOCHNIA KS Magic Niezabyszewo
442 Tactiek wsl_v01
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 42
solide Schieten goed
goed Passen goed
solide Verdedigen redelijk


5e minuut.
Jachymiak met de inworp. Sesks bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesks speelt de bal door. Pietrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Puska passt de bal zonder na te denken. Caldeira rent richting de bal. Caldeira probeert naar een medespeler te passen. Żebryk rent richting de bal. Żebryk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Węc rent richting de bal. Błoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoch passt de bal in één keer door. Żebryk rent richting de bal. Żebryk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Derman is nu in balbezit. Żuberek onderschept slim de pass. Żuberek speelt de bal door. Żebryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebryk haalt uit met een fantastische trap. Väljaots kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Fantozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantozzi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Demosthenous de bal. Żebryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebryk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Błoch met een sublieme pass. Caldeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldeira met een sublieme pass. Żuberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuberek schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAL-MONT BKS BOCHNIA 47%, KS Magic Niezabyszewo 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HAL-MONT BKS BOCHNIA - KS Magic Niezabyszewo 0:0

50e minuut.
Caldeira rent richting de bal. Caldeira geeft een lange en hoge pass. Fantozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantozzi geeft de bal voor. Żebryk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
HAL-MONT BKS BOCHNIA - KS Magic Niezabyszewo 1:0

53e minuut.
Zalewski kopt de bal weg. Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska passt de bal zonder na te denken. Żebryk is nu in balbezit. Żebryk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Derman is nu in balbezit. Derman geeft de bal voor. Inworp. Daňhelka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Błoch probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Werle bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirin verovert de bal door een tackle van achteren. Spirin met een sublieme pass. Żebryk is nu in balbezit. Żebryk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Derman met een sublieme pass. Jachymiak geeft een hoge lob. Wanglorz probeert naar een medespeler te passen. Żebryk is nu in balbezit. Żebryk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Sesks geeft een lange en hoge pass. Daňhelka speelt de bal door. Fantozzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pietrzak is nu in balbezit. Pietrzak haalt uit met een fantastische trap. Delikatny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAL-MONT BKS BOCHNIA 43%, KS Magic Niezabyszewo 57%.
HAL-MONT BKS BOCHNIA - KS Magic Niezabyszewo 1:0