Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Łomża Sparta Złotów
nowa v.2 Tactiek Galaktikos v2
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 4
59.7 gemiddelde waardering 59
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Klungelig pakt Brandes de bal. Martínez Escamilla probeert naar een medespeler te passen. Kistowski is nu in balbezit. Kistowski geeft de bal voor. Deák maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kistowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kistowski met een sublieme pass. Modracki rent richting de bal. Modracki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Drożko passt de bal met de wreef. Tănăsescu is nu in balbezit. Tănăsescu geeft een lange en hoge pass. Brandes is nu in balbezit. Brandes schiet op doel. Popielski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pacholski heeft problemen om de bal te vangen. Drożko speelt de bal door. Klungelig pakt Sobkowicz de bal. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tănăsescu geeft een hoge lob. Sobkowicz kopt de bal weg. Brandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandes schiet op doel. Popielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Łomża - Sparta Złotów 1:0

23e minuut.
Martínez Escamilla met een sublieme pass. Kistowski rent richting de bal. Kistowski passt de bal zonder na te denken. Modracki rent richting de bal. Modracki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Drożko kan de bal niet met de borst controleren. Martínez Escamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulava onderschept slim de pass. Modracki is nu in balbezit. Modracki haalt uit met een fantastische trap. Tuñas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kistowski is nu in balbezit. Kistowski schiet op doel. Tuñas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deák rent richting de bal. Deák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Łomża - Sparta Złotów 1:1

37e minuut.
Martínez Escamilla kopt de bal weg. Ardissino is nu in balbezit. Ardissino probeert naar een medespeler te passen. Kistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tuñas trapt de bal weg. Kistowski kopt de bal weg. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Łomża - Sparta Złotów 1:2

41e minuut.
Kistowski is nu in balbezit. Daar is Kistowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kistowski passt de bal in één keer door. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki haalt uit met een fantastische trap. Tuñas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deák heeft problemen om de bal te vangen. Deák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Łomża - Sparta Złotów 1:3

45e minuut.
Kistowski met de inworp. Martínez Escamilla met een sublieme pass. Kistowski heeft problemen om de bal te vangen. Kistowski geeft de bal voor. Deák springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Łomża 58%, Sparta Złotów 42%.
FK Łomża - Sparta Złotów 1:3

46e minuut.
Stoichiţă speelt de bal door. Kistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski passt de bal zonder na te denken. Modracki is nu in balbezit. Modracki schiet op doel. Tuñas bokst de bal weg. Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Łomża - Sparta Złotów 1:4

53e minuut.
Drożko probeert naar een medespeler te passen. Łachacz rent richting de bal. Łachacz speelt de bal door. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Daar is Honorato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buitenspel voor Brandes. Goede buitenspelval van de verdediging. Escobosa neemt vlug de vrije trap. Kistowski rent richting de bal. Kistowski haalt uit met een fantastische trap. Tuñas bokst de bal weg.

60e minuut.
Szostak geeft de bal voor. Utracki met een sublieme pass. Kistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski schiet op doel. De bal raakt de paal. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Deák is nu in balbezit. Deák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Łomża - Sparta Złotów 1:5

63e minuut.
Kistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski passt de bal met de wreef. Deák rent richting de bal. Deák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Łomża - Sparta Złotów 1:6

65e minuut.
Drożko passt de bal met de wreef. Escobosa rent richting de bal. Met opzet legt Sobkowicz zijn tegenspeler op de grond. Sobkowicz krijgt een gele kaart. Escobosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stoichiţă zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kistowski is nu in balbezit. Kistowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Płaskoczyński onderschept slim de pass. Kistowski rent richting de bal. Kistowski passt de bal zonder na te denken. Modracki is nu in balbezit. Modracki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski speelt de bal door. Deák is nu in balbezit. Deák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Łomża - Sparta Złotów 1:7

76e minuut.
Martínez Escamilla passt de bal zonder na te denken. Kistowski rent richting de bal. Inworp. Kistowski met de inworp. Martínez Escamilla geeft een lange en hoge pass. Tuñas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Drożko passt de bal met de wreef. Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pacholski zijn tegenspeler op de grond. Pacholski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Łachacz raakt geblesseerd tijdens het duel. Hulava met een snel genomen vrije trap. Brandes maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Łomża - Sparta Złotów 2:7

83e minuut.
Deák probeert naar een medespeler te passen. Modracki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brandes. Brandes krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Kistowski rent richting de bal. Płaskoczyński begaat een overtreding. Kistowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kistowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Modracki is nu in balbezit. Modracki haalt uit met een fantastische trap. Tuñas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Utracki met een snelle inworp. Kistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaskoczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kistowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kistowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tuñas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Szostak met een sublieme pass. Drożko speelt de bal door. Utracki speelt de bal door. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... Popielski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brandes is nu in balbezit. Brandes haalt uit met een fantastische trap. Popielski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tănăsescu rent richting de bal. Tănăsescu probeert naar een medespeler te passen. Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz geeft een hoge lob. Brandes krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Łomża 58%, Sparta Złotów 42%.
FK Łomża - Sparta Złotów 2:7