Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:54
  • Competitiewedstrijd: Liga V.242 [del]
  • Stadion: FUUUCK
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13401
Recreativo Sokołów FC ALBATROSY GORZÓW WLKP.
BG1 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 47.9
good Schieten solid
good Passen solid
good Verdedigen very good


3e minuut.
Contaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosior is nu in balbezit. Kosior passt de bal in één keer door. Adaś is nu in balbezit. Adaś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Oder verovert de bal door een tackle van achteren. Cycol is nu in balbezit. Oder onderschept slim de pass. Oder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Sokołów - FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 1:0

18e minuut.
Gusev controleert de bal met de borst. Sarapik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinkgräf is nu in balbezit. Sarapik verovert de bal door een tackle van achteren. Sarapik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Leme rent richting de bal. Leme geeft een lange en hoge pass. Fabuloso is nu in balbezit. Adaś onderschept slim de pass. Adaś draait met de bal, schiet en ... Kalkbrenner bokst de bal weg. Oder is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Adaś rent richting de bal. Jankowicz probeert de bal met de borst te controleren. Leme bereikt de bal nog maar net als eerste. Leme geeft een hoge lob. Dubas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Aviles geeft een hoge lob. Inworp. Dubas met de inworp. Oder bereikt de bal nog maar net als eerste. Oder haalt uit met een fantastische trap. Kalkbrenner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Sokołów - FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recreativo Sokołów 53%, FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 47%.
Recreativo Sokołów - FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 2:0

46e minuut.
Zinkgräf rent richting de bal. Sarapik verovert de bal door een tackle van achteren. Rybak is nu in balbezit. Sarapik verovert de bal door een tackle van achteren. Sarapik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Bibiluri passt de bal in één keer door. Princivalle speelt de bal door. Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Krukowiecki de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Buitenspel voor Adaś. Goede buitenspelval van de verdediging. Manson komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihai komt het veld opgelopen. Mihai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oder is nu in balbezit. Oder schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Cycol is nu in balbezit. Oder verovert de bal door een tackle van achteren. Oder probeert naar een medespeler te passen. Manson is nu in balbezit. Manson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Bibiluri probeert naar een medespeler te passen. Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza passt de bal in één keer door. Sarapik is nu in balbezit. Sarapik haalt uit met een fantastische trap. Fanni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recreativo Sokołów 45%, FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 55%.
Recreativo Sokołów - FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 2:0