Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 20:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.242 [del]
  • Stadion: FUUUCK
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 19898
Recreativo Sokołów FK Łomża
BG1 Tactiek nowa v.2
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 60.8
adequate Schieten formidable
good Passen very good
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Tănăsescu met een sublieme pass. Łachacz rent richting de bal. Łachacz speelt de bal door. Brandes is nu in balbezit. Brandes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Sokołów - FK Łomża 0:1

9e minuut.
Zinkgräf geeft een lange en hoge pass. Słoma rent richting de bal. Słoma met een sublieme pass. Manson is nu in balbezit. Manson schiet op doel. Tuñas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Drożko passt de bal zonder na te denken. Łachacz is nu in balbezit. Łachacz probeert naar een medespeler te passen. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ruciak kopt de bal weg. Nurdjaman heeft problemen om de bal te vangen. Brandes rent richting de bal. Brandes haalt uit met een fantastische trap. Müller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Müller trapt de bal weg van het doel. Słoma kan de bal niet met de borst controleren. Słoma passt de bal zonder na te denken. Oder rent richting de bal. Oder haalt uit met een fantastische trap. Tuñas bokst de bal weg. Zinkgräf kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hulava speelt de bal door. Ruciak rent richting de bal. Drożko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sobkowicz de bal. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap. Müller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rybak is nu in balbezit. Rybak passt de bal zonder na te denken. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... Müller probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Łachacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybak passt de bal met de wreef. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Sokołów - FK Łomża 0:2

37e minuut.
Drożko met een sublieme pass. Tănăsescu met een sublieme pass. Ruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciak geeft een hoge lob. Sobkowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Łachacz rent richting de bal. Łachacz geeft de bal voor. Sobkowicz kopt de bal weg. Brandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Café passt de bal in één keer door. Ruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciak speelt de bal door. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... Müller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recreativo Sokołów 65%, FK Łomża 35%.
Recreativo Sokołów - FK Łomża 0:2

58e minuut.
Gusev geeft de bal voor. Inworp. Drożko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Łachacz de bal. Łachacz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gusev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tănăsescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drożko rent richting de bal. Drożko geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Wespenmeister geeft de bal voor. Drożko met een sublieme pass. Ruciak rent richting de bal. Ruciak geeft de bal voor. Brandes springt en kopt de bal. Müller bokst de bal weg.

64e minuut.
Rybak geeft een hoge lob. Hulava probeert naar een medespeler te passen. Łachacz rent richting de bal. Łachacz geeft een hoge lob. Brandes maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Sokołów - FK Łomża 0:3

72e minuut.
Tănăsescu is nu in balbezit. Tănăsescu passt de bal in één keer door. Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz geeft een hoge lob. Brandes krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Sokołów - FK Łomża 0:4

89e minuut.
Ruciak rent richting de bal. Ruciak geeft een lange en hoge pass. Gusev heeft problemen om de bal te vangen. Brandes is nu in balbezit. Brandes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Wespenmeister verovert de bal door een tackle van achteren. Wespenmeister geeft een hoge lob. Daar is Krukowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandes is nu in balbezit. Brandes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recreativo Sokołów 72%, FK Łomża 28%.
Recreativo Sokołów - FK Łomża 0:4