Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS. Konstal Chorzów Czerny Qń
barazee Tactiek Przód
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.2 gemiddelde waardering 44
good Schieten good
adequate Passen adequate
solid Verdedigen good


2e minuut.
Andruchów onderschept slim de pass. Andruchów geeft de bal voor. Świątczak is nu in balbezit. Świątczak draait met de bal, schiet en ... Barbón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS. Konstal Chorzów - Czerny Qń 1:0

12e minuut.
Tramonte onderschept slim de pass. Tramonte speelt de bal door. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski geeft de bal voor. Świątczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Barbón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Anielski speelt de bal door. Kazalski heeft problemen om de bal te vangen. Díaz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kazalski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kazalski wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pedraza rent richting de bal. Tramonte verovert de bal door een tackle van achteren. Tramonte probeert naar een medespeler te passen. Kazalski is nu in balbezit. Kazalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS. Konstal Chorzów 45%, Czerny Qń 55%.
KS. Konstal Chorzów - Czerny Qń 1:0

56e minuut.
Welikow passt de bal in één keer door. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza met een sublieme pass. de Morais is nu in balbezit. de Morais draait met de bal, schiet en ... Isar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Vercilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercilo passt de bal zonder na te denken. de Morais bereikt de bal nog maar net als eerste. de Morais geeft een hoge lob. Eichholz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Kazalski rent richting de bal. Díaz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kazalski. Kazalski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS. Konstal Chorzów 58%, Czerny Qń 42%.
KS. Konstal Chorzów - Czerny Qń 1:0