Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Mielec LKS Skała 08
4-3-3 Tactiek 12345678
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 51.4
solid Schieten good
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Beszterda probeert naar een medespeler te passen. Pielorz is nu in balbezit. Corpo Fino rent richting de bal. Corpo Fino schiet op doel. Ebel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - LKS Skała 08 1:0

6e minuut.
Tonteri speelt de bal door. Mederski is nu in balbezit. Mederski passt de bal zonder na te denken. Pielorz rent richting de bal. Pielorz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tonteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonteri passt de bal in één keer door. Pielorz rent richting de bal. Pielorz haalt uit met een fantastische trap. Ebel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - LKS Skała 08 2:0

25e minuut.
Pilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpo Fino onderschept slim de pass. Corpo Fino passt de bal in één keer door. Daar is Pielorz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pielorz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Corpo Fino passt de bal in één keer door. Tonteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonteri passt de bal in één keer door. Pielorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielorz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Tonteri onderschept slim de pass. Tonteri geeft een hoge lob. Pielorz is nu in balbezit. Pielorz draait met de bal, schiet en ... Ebel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - LKS Skała 08 3:0

43e minuut.
Inworp. Kołodziejczyk met de inworp. Bajek rent richting de bal. Menart verovert de bal door een tackle van achteren. Menart geeft een hoge lob. Byczek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Mielec 44%, LKS Skała 08 56%.
CSKA Mielec - LKS Skała 08 3:0

57e minuut.
Tagliafierro geeft een lange en hoge pass. Kielec kopt de bal weg. Daar is Kielec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landiran rent richting de bal. Landiran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Landiran kopt de bal weg. Bajek is nu in balbezit. Menart onderschept slim de pass. Menart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - LKS Skała 08 3:1

69e minuut.
Landiran rent richting de bal. Kielec rent richting de bal. Kielec geeft een hoge lob. Pielorz rent richting de bal. Pielorz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski geeft een hoge lob. Menart bereikt de bal nog maar net als eerste. Menart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - LKS Skała 08 3:2

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ebel trapt de bal weg. Daar is Kołodziejczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beszterda rent richting de bal. Beszterda geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Bajek onderschept slim de pass. Bajek geeft een lange en hoge pass. Corpo Fino kopt de bal weg. Daar is Pielorz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pielorz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Bajek verovert de bal door een tackle van achteren. Bajek geeft de bal voor. Corpo Fino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonteri geeft een hoge lob. Pielorz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - LKS Skała 08 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Mielec 50%, LKS Skała 08 50%.
CSKA Mielec - LKS Skała 08 4:2