Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lambada Choroszcz LKS Skała 08
2007_1 Tactiek 12345678
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.5 gemiddelde waardering 51
very good Schieten good
solid Passen solid
good Verdedigen very good


3e minuut.
Newell passt de bal met de wreef. Zajíc is nu in balbezit. Zajíc passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Landiran de bal. Landiran geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Tagliafierro speelt de bal door. Zajíc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajíc passt de bal met de wreef. Landiran rent richting de bal. Landiran haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Dosca geeft de bal voor. Inworp. Zajíc met de inworp. Tagliafierro rent richting de bal. Tagliafierro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Tagliafierro kopt de bal weg. Menart rent richting de bal. Bačo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bačo krijgt een gele kaart. Menart is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kołodziejczyk met een snel genomen vrije trap. Bojanowski speelt de bal door. Ramokadi kopt de bal weg. Pujie bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Rinuccini bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - LKS Skała 08 1:0

12e minuut.
Tagliafierro probeert naar een medespeler te passen. Ramokadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramokadi geeft een hoge lob. Rinuccini maakt een snoekduik en kopt de bal. Ebel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - LKS Skała 08 2:0

20e minuut.
Inworp. Kołodziejczyk met de inworp. Newell bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell passt de bal in één keer door. Tagliafierro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pera geeft een lange en hoge pass. Rinuccini kopt de bal weg. Bzdęga probeert de bal aan de voet te houden. Ramokadi is nu in balbezit. Ramokadi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tagliafierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliafierro passt de bal in één keer door. Cegiełko heeft problemen om de bal te vangen. Cegiełko geeft de bal voor. Landiran maakt een snoekduik en kopt de bal. Bojanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Bačo met een snelle inworp. Daar is Bzdęga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bzdęga passt de bal in één keer door. Rinuccini is nu in balbezit. Rinuccini schiet op doel. Ebel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pujie bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bzdęga geeft een hoge lob. Pujie kopt de bal weg. Rinuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinuccini haalt uit met een fantastische trap. Ebel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - LKS Skała 08 3:0

41e minuut.
Zajíc is nu in balbezit. Zajíc geeft een lange en hoge pass. Szczepańczyk kopt de bal weg. Cegiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cegiełko haalt uit met een fantastische trap. Bojanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lambada Choroszcz 58%, LKS Skała 08 42%.
Lambada Choroszcz - LKS Skała 08 3:0

49e minuut.
Pera speelt de bal door. Rinuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinuccini speelt de bal door. Pujie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujie draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - LKS Skała 08 4:0

51e minuut.
Newell met een sublieme pass. Drybczewski rent richting de bal. Pera onderschept slim de pass. Rinuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinuccini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Rinuccini rent richting de bal. Rinuccini heeft problemen om de bal te vangen. Rinuccini geeft een hoge lob. Pujie springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tagliafierro met een sublieme pass. Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga probeert naar een medespeler te passen. Rinuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinuccini haalt uit met een fantastische trap. Ebel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Drybczewski met een snelle inworp. Zajíc is nu in balbezit. Zajíc passt de bal zonder na te denken. Newell is nu in balbezit. Newell geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bzdęga met een sublieme pass. Rinuccini is nu in balbezit. Rinuccini passt de bal met de wreef. Pujie rent richting de bal. Pujie draait met de bal, schiet en ... Ebel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ramokadi rent richting de bal. Ramokadi haalt uit met een fantastische trap. Ebel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Zajíc geeft een hoge lob. Klungelig pakt Newell de bal. Menart bereikt de bal nog maar net als eerste. Menart draait met de bal, schiet en ... Kobierzyński controleert de bal met de borst.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zajíc is nu in balbezit. Zajíc probeert naar een medespeler te passen. Landiran is nu in balbezit. Landiran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - LKS Skała 08 4:1

90e minuut.
Landiran kopt de bal weg. Zajíc is nu in balbezit. Zajíc passt de bal met de wreef. Landiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Landiran schiet op doel. Bojanowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lambada Choroszcz 50%, LKS Skała 08 50%.
Lambada Choroszcz - LKS Skała 08 4:1