Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Mielec FC Sauron
4-3-3 Tactiek ptak
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.8 gemiddelde waardering 52.5
goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


1e minuut.
Daar is Beszterda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beszterda geeft een lange en hoge pass. Pielorz rent richting de bal. Pielorz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka geeft een hoge lob. Daar is Bajek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ... Byczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Donek probeert de bal aan de voet te houden. Kielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielec geeft een hoge lob. Pielorz is nu in balbezit. Pielorz draait met de bal, schiet en ... Keller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Mielec 48%, FC Sauron 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSKA Mielec - FC Sauron 0:0

49e minuut.
Buitenspel voor Corpo Fino. Goede buitenspelval van de verdediging. Spânu neemt vlug de vrije trap. Daar is Bajek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwańczyk rent richting de bal. Iwańczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Jałocha geeft de bal voor. Inworp. Petelski met een snelle inworp. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - FC Sauron 0:1

60e minuut.
Goldniak geeft een hoge lob. Petelski kopt de bal weg. Bajek heeft problemen om de bal te vangen. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ... Byczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balassa met een snelle inworp. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap. Byczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Kielec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Prusakiewicz komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Beszterda passt de bal in één keer door. Spânu verovert de bal door een tackle van achteren. Poloczek is nu in balbezit. Pielorz rent richting de bal. Pielorz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Mielec 43%, FC Sauron 57%.
CSKA Mielec - FC Sauron 0:1