Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Skała 08 _Young Boys_
12345678 Tactiek Środek mod 3
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 41.4
average Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen good


12e minuut.
Mydło geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kessler de bal onder controle te krijgen. Menart is nu in balbezit. Menart haalt uit met een fantastische trap. Cuboni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Zajíc geeft een hoge lob. Menart rent richting de bal. Eichhorn begaat een overtreding. Eichhorn krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Üçok raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nero komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Chagas speelt de bal door. Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliafierro begaat een overtreding. Tagliafierro krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Comeford met een sublieme pass. Zajíc is nu in balbezit. Zajíc passt de bal zonder na te denken. Gos is nu in balbezit. Gos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - _Young Boys_ 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Skała 08 42%, _Young Boys_ 58%.
LKS Skała 08 - _Young Boys_ 1:0

49e minuut.
Cegiełko is nu in balbezit. Inworp. Mydło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cegiełko is nu in balbezit. Cegiełko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daar is Prouff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comeford is nu in balbezit. Nero verovert de bal door een tackle van achteren. Nero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Năsosu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Năsosu met een sublieme pass. Klungelig pakt Chagas de bal. Chagas passt de bal met de wreef. Nero rent richting de bal. Nero haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Comeford kopt de bal weg. Klungelig pakt Newell de bal. Newell geeft een lange en hoge pass. Menart is nu in balbezit. Menart draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Gos is nu in balbezit. Gos schiet op doel. Efir kopt de bal weg. Cegiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cegiełko geeft de bal voor. Diamatos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Skała 08 44%, _Young Boys_ 56%.
LKS Skała 08 - _Young Boys_ 1:0