Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
_Young Boys_ LKS Skała 08
Środek mod 3 Tactiek 12345678
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 53
average Schieten good
average Passen solid
good Verdedigen solid


6e minuut.
Newell passt de bal met de wreef. Zajíc rent richting de bal. Zajíc passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Landiran de bal. Landiran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Zajíc rent richting de bal. Zajíc passt de bal zonder na te denken. Jimenez rent richting de bal. Landiran verovert de bal door een tackle van achteren. Landiran schiet op doel. Diamatos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
_Young Boys_ - LKS Skała 08 0:1

13e minuut.
Mydło onderschept slim de pass. Mydło passt de bal met de wreef. Menart is nu in balbezit. Menart geeft een lange en hoge pass. Landiran krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Zajíc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tagliafierro geeft de bal voor. Landiran kopt de bal weg. Menart is nu in balbezit. Menart schiet op doel. Diamatos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zajíc neemt de hoekschop. Menart springt en kopt de bal. Paal!

30e minuut.
Kessler met de inworp. Klungelig pakt Prouff de bal. Mydło rent richting de bal. Mydło geeft de bal voor. Prouff geeft een lange en hoge pass. Ebel bokst de bal weg.

36e minuut.
Zajíc rent richting de bal. Zajíc geeft een hoge lob. Efir bereikt de bal nog maar net als eerste. Menart verovert de bal door een tackle van achteren. Menart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
_Young Boys_ - LKS Skała 08 0:2

39e minuut.
Klungelig pakt Jimenez de bal. Jimenez geeft een hoge lob. Tagliafierro kopt de bal weg. Daar is Zajíc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zajíc geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Young Boys_ 67%, LKS Skała 08 33%.
_Young Boys_ - LKS Skała 08 0:2

49e minuut.
Menart rent richting de bal. Landiran rent richting de bal. Menart rent richting de bal. Landiran is nu in balbezit. Landiran schiet op doel. Diamatos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Inworp. Nero komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Inworp. Năsosu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Tagliafierro met een sublieme pass. Zajíc rent richting de bal. Zajíc passt de bal met de wreef. Landiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Landiran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
_Young Boys_ - LKS Skała 08 0:3

75e minuut.
Daar is Kessler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Newell rent richting de bal. Newell passt de bal in één keer door. Menart is nu in balbezit. Menart draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Landiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamatos met een sublieme pass. Tagliafierro speelt de bal door. Cegiełko is nu in balbezit. Cegiełko geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Diamatos trapt de bal weg. Daar is Zajíc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zajíc kopt de bal weg. Menart is nu in balbezit. Menart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
_Young Boys_ - LKS Skała 08 0:4

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Diamatos met een harde bal richting middenveld. Zajíc kopt de bal weg. Landiran is nu in balbezit. Landiran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Cuboni is nu in balbezit. Menart onderschept slim de pass. Menart speelt de bal door. Daar is Landiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landiran schiet op doel. Diamatos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Diamatos niet meer kan verder spelen. Živkov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Young Boys_ 71%, LKS Skała 08 29%.
_Young Boys_ - LKS Skała 08 0:4