Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wild Otters Orły 07 Swarzędz
541 wo sk Tactiek 532
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 52.1
adequate Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Véron heeft problemen om de bal te vangen. Véron geeft de bal voor. Capoteiro kopt de bal weg. Landers bereikt de bal nog maar net als eerste. Landers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Picles heeft problemen om de bal te vangen. Vyzantinos kopt de bal weg. Capoteiro is nu in balbezit. Capoteiro schiet op doel. Patraulea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wild Otters - Orły 07 Swarzędz 1:0

29e minuut.
Landers controleert de bal met de borst. Warnicki rent richting de bal. Landers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Landers krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Vyzantinos rent richting de bal. Vyzantinos speelt de bal door. Capoteiro speelt de bal door. Landers rent richting de bal. Landers haalt uit met een fantastische trap. Patraulea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Macchi rent richting de bal. Macchi passt de bal in één keer door. Ursache is nu in balbezit. Quaresma onderschept slim de pass. Quaresma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Szaj komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wild Otters 54%, Orły 07 Swarzędz 46%.
FC Wild Otters - Orły 07 Swarzędz 1:0

59e minuut.
Colombera kopt de bal weg. Ursache rent richting de bal. Quaresma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quaresma krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Véron passt de bal in één keer door. Picles bereikt de bal nog maar net als eerste. Capoteiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Capoteiro krijgt een gele kaart.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vila komt het veld opgelopen. Dékány zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vyzantinos rent richting de bal. Vyzantinos geeft een hoge lob. Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Niarchos speelt de bal door. Esquivel rent richting de bal. Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Huguet rent richting de bal. Huguet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Inworp. Germann komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Fuk met een snelle inworp. Cetrangolo rent richting de bal. Macchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchi geeft de bal voor. Ursache verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wild Otters 57%, Orły 07 Swarzędz 43%.
FC Wild Otters - Orły 07 Swarzędz 1:0