Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TALADZI TEAM HKS Albatros
Taladzi 1 Tactiek now
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
33.8 gemiddelde waardering 43.2
slecht Schieten solide
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrzekowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pycia bereikt de bal nog maar net als eerste. Csurka verovert de bal door een tackle van achteren. Csurka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gáblík rent richting de bal. Kart Pedersen onderschept slim de pass. Kart Pedersen geeft een lange en hoge pass. Elisei bereikt de bal nog maar net als eerste. Elisei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Vidon geeft een hoge lob. Inworp. Picani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łuszcz rent richting de bal. Łuszcz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Elisei rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sánchez Galo. Elisei raakt geblesseerd tijdens het duel. Skrzekowski met een snel genomen vrije trap. Elisei springt en kopt de bal. De Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nedeljkov heeft problemen om de bal te vangen. Csurka rent richting de bal. Csurka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nedeljkov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - HKS Albatros 0:1

34e minuut.
Skrzekowski geeft een lange en hoge pass. Târşitu heeft problemen om de bal te vangen. Elisei is nu in balbezit. Elisei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - HKS Albatros 0:2

36e minuut.
Gáblík is nu in balbezit. Inworp. Rodzik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prosperi geeft een hoge lob. Csurka bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Skrzekowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Elisei heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Rodzik is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALADZI TEAM 58%, HKS Albatros 42%.
TALADZI TEAM - HKS Albatros 0:2

54e minuut.
Ghiani kopt de bal weg. Picani is nu in balbezit. Skrzekowski begaat een overtreding. Skrzekowski krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rodzik zal de hoekschop nemen. Picani kopt de bal weg. Ghiani met een sublieme pass. Klungelig pakt Łuszcz de bal. Mateescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sánchez Galo is nu in balbezit. Elisei verovert de bal door een tackle van achteren. Elisei speelt de bal door. Csurka is nu in balbezit. Csurka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Prosperi verovert de bal door een tackle van achteren. Prosperi geeft de bal voor. Elisei bereikt de bal nog maar net als eerste. Elisei draait met de bal, schiet en ... De Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - HKS Albatros 0:3

70e minuut.
Csurka met een sublieme pass. Sądowicz rent richting de bal. Sądowicz passt de bal in één keer door. Prosperi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prosperi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - HKS Albatros 0:4

75e minuut.
Skrzekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzekowski passt de bal in één keer door. Mateescu is nu in balbezit. Csurka rent richting de bal. Csurka draait met de bal, schiet en ... De Brandt bokst de bal weg.

77e minuut.
Rodzik kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Târşitu de bal onder controle te krijgen. Csurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Csurka schiet op doel. De Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Elisei is nu in balbezit. Elisei probeert naar een medespeler te passen. Csurka is nu in balbezit. Csurka schiet op doel. De Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - HKS Albatros 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALADZI TEAM 71%, HKS Albatros 29%.
TALADZI TEAM - HKS Albatros 0:5