Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły 07 Swarzędz OKS Zatorze Olsztyn
532 Tactiek Atak!
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.9 gemiddelde waardering 56.5
very good Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Avagianos passt de bal zonder na te denken. Churov probeert naar een medespeler te passen. Kulawik is nu in balbezit. Kulawik schiet op doel. Patraulea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - OKS Zatorze Olsztyn 0:1

9e minuut.
Schwaab onderschept slim de pass. Schwaab met een sublieme pass. Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov geeft de bal voor. Pudlik springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kulawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Picles schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kulawik raakt geblesseerd tijdens het duel. Montalvo met een snel genomen vrije trap. Kulawik is nu in balbezit. Kulawik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kulawik is nu in balbezit. Picles onderschept slim de pass. Patraulea probeert naar een medespeler te passen. Tapış bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapış draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Guillemot onderschept slim de pass. Guillemot probeert naar een medespeler te passen. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudlik onderschept slim de pass. Pudlik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Montalvo probeert de bal aan de voet te houden. Montalvo passt de bal in één keer door. Pudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudlik haalt uit met een fantastische trap. Ðức Phi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Guillemot neemt de hoekschop. Göğebakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Göğebakan draait met de bal, schiet en ... Patraulea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły 07 Swarzędz 62%, OKS Zatorze Olsztyn 38%.
Orły 07 Swarzędz - OKS Zatorze Olsztyn 0:1

47e minuut.
Esquivel speelt de bal door. Daar is Colombera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niarchos rent richting de bal. Göğebakan onderschept slim de pass. Göğebakan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Churov is nu in balbezit. Churov passt de bal met de wreef. Kulawik is nu in balbezit. Kulawik draait met de bal, schiet en ... Patraulea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - OKS Zatorze Olsztyn 0:2

62e minuut.
Klungelig pakt Fuk de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuk met een snelle inworp. Macchi rent richting de bal. Macchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fuk met een sublieme pass. Macchi heeft problemen om de bal te vangen. Macchi met een sublieme pass. Butrymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrymski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Montalvo de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ślepowron raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trung Việt komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły 07 Swarzędz 56%, OKS Zatorze Olsztyn 44%.
Orły 07 Swarzędz - OKS Zatorze Olsztyn 0:2