Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wild Otters FC TALAR Wola
541 wo sk Tactiek może
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
49.2 gemiddelde waardering 56.7
adequate Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Alessandroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Alessandroni met een sublieme pass. Vyzantinos is nu in balbezit. Vyzantinos geeft een lange en hoge pass. Capoteiro maakt een snoekduik en kopt de bal. Filipski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Aguniano onderschept slim de pass. Aguniano met een sublieme pass. Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński geeft een hoge lob. Sułkowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Nędzak geeft de bal voor. Véron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cardone geeft een lange en hoge pass. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Šaraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaraf geeft een hoge lob. Cardone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardone geeft een lange en hoge pass. Sułkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Cardone geeft een hoge lob. Dymarchuk heeft problemen om de bal te vangen. Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski draait met de bal, schiet en ... Koroghlishvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wild Otters - FC TALAR Wola 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wild Otters 66%, FC TALAR Wola 34%.
FC Wild Otters - FC TALAR Wola 0:1

47e minuut.
Inworp. Sałek met een snelle inworp. Caraballo met een sublieme pass. Sałek geeft de bal voor. Sułkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Landers komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Nędzak rent richting de bal. Aguniano geeft de bal voor. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski draait met de bal, schiet en ... Koroghlishvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wild Otters - FC TALAR Wola 0:2

54e minuut.
Sałek speelt de bal door. Caraballo is nu in balbezit. Caraballo geeft een lange en hoge pass. Koroghlishvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bettanti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wild Otters - FC TALAR Wola 0:3

57e minuut.
Cardone geeft een hoge lob. Ursache kopt de bal weg. Klungelig pakt Nędzak de bal. Bettanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettanti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Buitenspel voor Vyzantinos. Goede buitenspelval van de verdediging. Pudarić komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ursache bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraballo verovert de bal door een tackle van achteren. Caraballo geeft de bal voor. Cardone rent richting de bal. Cardone geeft een lange en hoge pass. Paal! Koroghlishvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Koroghlishvili trapt de bal weg. Alessandroni kopt de bal weg. Landers is nu in balbezit. Landers geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rokne verovert de bal door een tackle van achteren. Bettanti rent richting de bal. Rokne maakt een afschuwelijke overtreding. Rokne krijgt een gele kaart. Bettanti raakt geblesseerd tijdens het duel. Germann komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wild Otters 59%, FC TALAR Wola 41%.
FC Wild Otters - FC TALAR Wola 0:3