Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TALADZI TEAM LKS Siekiera Piła
Taladzi 1 Tactiek siekiera v2
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 43.1
poor Schieten average
average Passen solid
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Łuszcz de bal onder controle te krijgen. Farofeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Farofeiro probeert naar een medespeler te passen. Buczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Żytko begaat een overtreding. Štimac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sądowicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sánchez Galo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lasończyk met een snelle inworp. Miodopolski is nu in balbezit. Miodopolski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Shchelbanov is nu in balbezit. Shchelbanov speelt de bal door. Daar is Nedeljkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczek haalt uit met een fantastische trap. De Brandt bokst de bal weg.

40e minuut.
Târşitu rent richting de bal. Târşitu geeft een hoge lob. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński draait met de bal, schiet en ... Żytko heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALADZI TEAM 60%, LKS Siekiera Piła 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TALADZI TEAM - LKS Siekiera Piła 0:0

47e minuut.
Târşitu geeft een hoge lob. Cejrowski kopt de bal weg. Łuszcz probeert de bal met de borst te controleren. Farofeiro geeft een hoge lob. Buczek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sánchez Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sądowicz. Rakowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rakowski met een snel genomen vrije trap. Daar is Târşitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - LKS Siekiera Piła 0:1

83e minuut.
Cejrowski geeft de bal voor. Shchelbanov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nedeljkov. Nedeljkov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALADZI TEAM 77%, LKS Siekiera Piła 23%.
TALADZI TEAM - LKS Siekiera Piła 0:1