Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:54
  • Competitiewedstrijd: Liga V.245 [del]
  • Stadion: Stajnia
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13845
LKS Siekiera Piła TALADZI TEAM
siekiera v2 Tactiek Taladzi 1
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.4 gemiddelde waardering 36.8
average Schieten poor
adequate Passen average
good Verdedigen solid


1e minuut.
Miodopolski probeert naar een medespeler te passen. Volša probeert naar een medespeler te passen. Daneš bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński verovert de bal door een tackle van achteren. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Lasończyk passt de bal met de wreef. Miodopolski rent richting de bal. Sánchez Galo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miodopolski raakt geblesseerd tijdens het duel. Miodopolski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Cejrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pycia verovert de bal door een tackle van achteren. Pycia speelt de bal door. Picani bereikt de bal nog maar net als eerste. Picani geeft een lange en hoge pass. Nędza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Yuesheng verovert de bal door een tackle van achteren. Yuesheng passt de bal zonder na te denken. Shchelbanov met een sublieme pass. Miodopolski rent richting de bal. Miodopolski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Târşitu onderschept slim de pass. Shchelbanov rent richting de bal. Shchelbanov geeft een hoge lob. Miodopolski is nu in balbezit. Miodopolski haalt uit met een fantastische trap. De Brandt bokst de bal weg.

39e minuut.
Daneš met de inworp. Lasończyk rent richting de bal. Lasończyk passt de bal in één keer door. Miodopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodopolski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Siekiera Piła 38%, TALADZI TEAM 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Siekiera Piła - TALADZI TEAM 0:0

50e minuut.
Czwertyński is nu in balbezit. Stan rent richting de bal. Czwertyński onderschept slim de pass. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap. Nędza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Siekiera Piła - TALADZI TEAM 0:1

78e minuut.
Lasończyk probeert naar een medespeler te passen. Miodopolski rent richting de bal. Miodopolski passt de bal zonder na te denken. Buczek rent richting de bal. Buczek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cejrowski met de inworp. Picani is nu in balbezit. Shchelbanov onderschept slim de pass. Shchelbanov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Siekiera Piła 39%, TALADZI TEAM 61%.
LKS Siekiera Piła - TALADZI TEAM 0:1