Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TALAR Wola Orły 07 Swarzędz
może Tactiek 532
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 48.2
very good Schieten good
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Aguniano verovert de bal door een tackle van achteren. Aguniano speelt de bal door. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettanti draait met de bal, schiet en ... Patraulea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Cardone met de inworp. Aguniano bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguniano geeft de bal voor. Bettanti is nu in balbezit. Bettanti haalt uit met een fantastische trap. Patraulea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Fuk passt de bal in één keer door. Cardone is nu in balbezit. Cardone probeert naar een medespeler te passen. Aguniano geeft een hoge lob. Sułkowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cardone rent richting de bal. Cardone geeft een lange en hoge pass. Caraballo is nu in balbezit. Caraballo geeft de bal voor. Bettanti krijgt zijn hoofd ertegen. Patraulea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Aguniano passt de bal met de wreef. Cardone rent richting de bal. Cardone passt de bal zonder na te denken. Daar is Bettanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bettanti haalt uit met een fantastische trap. Patraulea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Sałek geeft de bal voor. Bettanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Brudock begaat een overtreding. Bettanti raakt geblesseerd tijdens het duel. Aguniano wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Warnicki met een sublieme pass. Quaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sałek krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Quaresma rent richting de bal. Grzybiński verovert de bal door een tackle van achteren. Grzybiński probeert naar een medespeler te passen. Bettanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettanti draait met de bal, schiet en ... Patraulea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TALAR Wola 28%, Orły 07 Swarzędz 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC TALAR Wola - Orły 07 Swarzędz 0:0

50e minuut.
Aguniano speelt de bal door. Cardone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardone met een sublieme pass. Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski draait met de bal, schiet en ... Patraulea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Colombera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ðức Phi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Caraballo rent richting de bal. Caraballo passt de bal in één keer door. Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TALAR Wola - Orły 07 Swarzędz 1:0

65e minuut.
Brudock geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cardone de bal. Cardone probeert naar een medespeler te passen. Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Sułkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sułkowski passt de bal zonder na te denken. Bettanti rent richting de bal. Bettanti schiet op doel. Patraulea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TALAR Wola - Orły 07 Swarzędz 2:0

73e minuut.
Huguet met een sublieme pass. Grzybiński is nu in balbezit. Grzybiński passt de bal in één keer door. Bettanti is nu in balbezit. Bettanti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Brudock rent richting de bal. Sułkowski onderschept slim de pass. Bettanti is nu in balbezit. Bettanti haalt uit met een fantastische trap. Patraulea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Sułkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sułkowski met een sublieme pass. Bettanti is nu in balbezit. Bettanti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Huguet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rzewuski komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Aguniano probeert naar een medespeler te passen. Brudock rent richting de bal. Sułkowski onderschept slim de pass. Sułkowski draait met de bal, schiet en ... Patraulea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TALAR Wola - Orły 07 Swarzędz 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TALAR Wola 41%, Orły 07 Swarzędz 59%.
FC TALAR Wola - Orły 07 Swarzędz 3:0