Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OKS Zatorze Olsztyn FC Wild Otters
Atak! Tactiek 541 pld
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
57.5 gemiddelde waardering 47.2
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Göğebakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Göğebakan geeft de bal voor. Dyowe Roig rent richting de bal. Dyowe Roig haalt uit met een fantastische trap. Koroghlishvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - FC Wild Otters 1:0

25e minuut.
Alessandroni heeft problemen om de bal te vangen. Churov geeft een hoge lob. Pudlik kopt de bal weg. Daar is Göğebakan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göğebakan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Göğebakan onderschept slim de pass. Göğebakan geeft een lange en hoge pass. Cetrangolo heeft problemen om de bal te vangen. Dyowe Roig is nu in balbezit. Dyowe Roig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - FC Wild Otters 2:0

40e minuut.
Prévost probeert naar een medespeler te passen. Churov kopt de bal weg. Nędzak is nu in balbezit. Dyowe Roig onderschept slim de pass. Dyowe Roig draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Dymarchuk is nu in balbezit. Churov onderschept slim de pass. Churov passt de bal met de wreef. Pudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudlik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Cetrangolo onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulawik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montalvo is nu in balbezit. Montalvo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Zatorze Olsztyn 42%, FC Wild Otters 58%.
OKS Zatorze Olsztyn - FC Wild Otters 2:0

51e minuut.
Vyzantinos is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilhelmsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vyzantinos geeft de bal voor. Molus springt en kopt de bal. Prévost verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montalvo verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - FC Wild Otters 2:1

52e minuut.
Cetrangolo heeft problemen om de bal te vangen. Kulawik rent richting de bal. Cetrangolo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cetrangolo krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Montalvo rent richting de bal. Montalvo geeft een hoge lob. Göğebakan rent richting de bal. Pudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudlik draait met de bal, schiet en ... Koroghlishvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Szaj verovert de bal door een tackle van achteren. Szaj probeert naar een medespeler te passen. Pudlik rent richting de bal. Pudlik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - FC Wild Otters 3:1

70e minuut.
Tapış bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapış passt de bal in één keer door. Churov met een sublieme pass. Pudlik is nu in balbezit. Pudlik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Landers komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Véron is nu in balbezit. Véron geeft een lange en hoge pass. Landers bereikt de bal nog maar net als eerste. Landers draait met de bal, schiet en ... Prévost probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - FC Wild Otters 3:2

80e minuut.
Germann komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Pudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pudlik is nu in balbezit. Pudlik haalt uit met een fantastische trap. Koroghlishvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - FC Wild Otters 4:2

87e minuut.
Tapış speelt de bal door. Churov rent richting de bal. Churov passt de bal zonder na te denken. Pudlik is nu in balbezit. Pudlik haalt uit met een fantastische trap. Koroghlishvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Pudlik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cetrangolo de bal. Churov speelt de bal door. Pudlik rent richting de bal. Pudlik schiet op doel. Koroghlishvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Zatorze Olsztyn 35%, FC Wild Otters 65%.
OKS Zatorze Olsztyn - FC Wild Otters 4:2