Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wild Otters OKS Zatorze Olsztyn
541 wo sk Tactiek Atak!
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
43 gemiddelde waardering 58.4
average Schieten very good
adequate Passen very good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Kulawik is nu in balbezit. Kulawik geeft een hoge lob. Dyowe Roig bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyowe Roig haalt uit met een fantastische trap. Koroghlishvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wild Otters - OKS Zatorze Olsztyn 0:1

4e minuut.
Alessandroni met een sublieme pass. Tapış is nu in balbezit. Tapış met een sublieme pass. Dyowe Roig is nu in balbezit. Dyowe Roig haalt uit met een fantastische trap. Koroghlishvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pudlik rent richting de bal. Pudlik schiet op doel. Koroghlishvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Šaraf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pudarić is nu in balbezit. Dyowe Roig onderschept slim de pass. Dyowe Roig draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Əbilov passt de bal zonder na te denken. Kulawik rent richting de bal. Kulawik geeft een hoge lob. Pudlik is nu in balbezit. Pudlik schiet op doel. Koroghlishvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kulawik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dyowe Roig springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rokne geeft een hoge lob. Inworp. Guillemot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Churov geeft de bal voor. Dyowe Roig krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Pudlik krijgt zijn hoofd ertegen. Koroghlishvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wild Otters - OKS Zatorze Olsztyn 0:2

15e minuut.
Tapış met een sublieme pass. Kulawik is nu in balbezit. Kulawik geeft de bal voor. Pudlik springt en kopt de bal. Koroghlishvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wild Otters - OKS Zatorze Olsztyn 0:3

24e minuut.
Kulawik met de inworp. Montalvo speelt de bal door. Tapış bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapış geeft de bal voor. Pudlik springt en kopt de bal. Koroghlishvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Vyzantinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avagianos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vyzantinos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vilhelmsen met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Schwaab de bal. Litkowski is nu in balbezit. Litkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Alessandroni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kulawik. Alessandroni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alessandroni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vyzantinos probeert de bal met de borst te controleren. Vyzantinos geeft een hoge lob. Litkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Guillemot rent richting de bal. Guillemot geeft een lange en hoge pass. Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov geeft de bal voor. Dyowe Roig krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wild Otters 73%, OKS Zatorze Olsztyn 27%.
FC Wild Otters - OKS Zatorze Olsztyn 0:3

49e minuut.
Churov is nu in balbezit. Churov passt de bal in één keer door. Pudlik is nu in balbezit. Pudlik draait met de bal, schiet en ... Rokne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koroghlishvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Dékány onderschept slim de pass. Dékány geeft een hoge lob. Vyzantinos is nu in balbezit. Vyzantinos geeft de bal voor. Litkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wild Otters - OKS Zatorze Olsztyn 1:3

81e minuut.
Schwaab met een sublieme pass. Litkowski is nu in balbezit. Avagianos rent richting de bal. Litkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Litkowski draait met de bal, schiet en ... Prévost probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Dékány is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tapış. Dékány is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alessandroni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Litkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Prévost werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wild Otters 57%, OKS Zatorze Olsztyn 43%.
FC Wild Otters - OKS Zatorze Olsztyn 1:3