Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HKS Albatros LKS Siekiera Piła
now Tactiek siekiera v2
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
46.1 gemiddelde waardering 40.6
good Schieten average
adequate Passen adequate
solid Verdedigen solid


20e minuut.
Prosperi geeft de bal voor. Klungelig pakt Volša de bal. Elisei is nu in balbezit. Elisei schiet op doel. Nędza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Albatros - LKS Siekiera Piła 1:0

26e minuut.
Walczyk speelt de bal door. Azlık rent richting de bal. Azlık passt de bal in één keer door. Elisei bereikt de bal nog maar net als eerste. Elisei haalt uit met een fantastische trap. Nędza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Ghiani met de inworp. Prosperi rent richting de bal. Prosperi geeft de bal voor. Muntean is nu in balbezit. Muntean geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Albatros 41%, LKS Siekiera Piła 59%.
HKS Albatros - LKS Siekiera Piła 1:0

50e minuut.
Muntean passt de bal zonder na te denken. Stan verovert de bal door een tackle van achteren. Prosperi speelt de bal door. Elisei is nu in balbezit. Elisei draait met de bal, schiet en ... Nędza bokst de bal weg.

51e minuut.
Walczyk passt de bal met de wreef. Azlık is nu in balbezit. Azlık passt de bal zonder na te denken. Csurka is nu in balbezit. Csurka haalt uit met een fantastische trap. Nędza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Csurka kopt de bal weg. Daneš is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prosperi. Prosperi krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Stan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ghiani de bal. Lasończyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lasończyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Albatros 47%, LKS Siekiera Piła 53%.
HKS Albatros - LKS Siekiera Piła 1:0